Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Άνετη επικράτηση για τον Ολυμπιακό Λαμίας (φωτορεπορτάζ+video)

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports από την αναμέτρηση της Α΄Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λαμίας και τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports από την αναμέτρηση της Α΄Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λαμίας και τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

Τη νίκη με 3-0 σκορ πανηγύρισε η ομάδα του Ολυμπιακού Λαμίας παίζοντας στο Γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης «Αλέξανδρος Παπαθανάσης», με αντίπαλο τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

Η ομάδα των Αποστολόπουλου – Λέντα ήταν εμφανώς πιο έτοιμη για το παιχνίδι αυτό, μπόρεσε βρήκε γρήγορα το γκολ που έψαχνε και με όπλο της την εμπειρία κατάφερε και πήρε τη νίκη και το προβάδισμα.

Το 1-0 έκανε μόλις στο 2΄ο Ακασού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο και κέρδισε ο Ευαγγελόπουλος! Ο Ιβοριανός άσσος, πήρε τη μπάλα και εκτέλεσε τον Κουρκουλιώτη από τα έντεκα μέτρα, ανοίγοντας το σκορ!

Στο 39΄ο δραστήριος Πασχαλίδης, βρήκε δίχτυα έπειτα από πάσα του Καυκιά και πλάγιο σουτ, γράφοντας εύκολα το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε άλλο ένα τέρμα, αλλά και αρκετά νεύρα και δυνατά μαρκαρίσματα!

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Καυκιάς, βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Άρη και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην πλάγια θέση των δικτύων για το τελικό 3-0!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Λαμίας: Μήτσου, Μητσόπουλος, Κάντζαρης, Ακασού, Ζήσιμος, Λέντας Δ., Καφκιάς, Παπακώστας, Πασχαλίδης, Βαρυπάτης, Ευαγγελόπουλος

Πάγκος: Στρατομπέρδας, Σαΐτης, Μάγιος, Κουρδής, Λέντας Ν., Στυλιανός, Καμίδης, Φλώρος, Μπακοστέργιος

Άρης Αγίου Κωνσταντίνου: Κουρκουλιώτης, Λατσούδης, Πλούμπης, Καλπάκης, Ανδριώτης, Τσαπραΐλης, Τετριμίδας, Σιδέρης, Θυμιόπουλος, Κουκοφίκης, Μπεζάτης

Πάγκο: Τσιακλιάβας, Ψαθάς, Ρίζος, Θεοδωρόπουλος

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button