ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ Λαμίας, έπρεπε να μετρήσει το ακυρωθέν γκολ»

Αυτά λένε οι γνωρίζοντες και αύριο στις αθλητικές εκπομπές θα ακούσουμε τις γνώμες και αυτών που κάνουν κριτική στη διαιτησία για το τι αναφέρει ο κανονισμός…

Μάλλον τα έκανε μούσκεμα ο Διαμαντόπουλος στο “Κλ. Βικελίδης” όπως τουλάχιστον βγαίνει από κύκλους της διαιτησίας και με δεδομένο ότι παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Γιώργος Μπίκας από τη Χαλκιδική…

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αντικειμενικών και όχι αυτών που βλέπουν με παρωπίδες, ο διαιτητής έκανε δυο μεγάλα λάθη στη διάρκεια του αγώνα. Αυτά λένε οι άνθρωποι της διαιτησίας:

“Πρώτο λάθος, το πέναλτι που σφύριξε υπέρ της Λαμίας και ήταν ανύπαρκτο, αφού ο παίκτης της Λαμίας πέφτει πρώτα και μετά ακουμπάει τον τερματοφύλακα του Άρη! Σεν έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι, αλλά επιθετικό φάουλ και κίτρινη για θέατρο ή άουτ, εάν ήθελε να τα αποφύγει όλα.

Δεύτερο λάθος στη φάση του ακυρωθέντος τέρματος, όπου η μπάλα κατεβαίνει από το δοκάρι και ο παίκτης της Λαμίας δεν τη βρίσκει, αλλά τη βρίσκει με το… χέρι του ο παίκτης του Άρη και τη στέλνει στον ουρανό των διχτύων, ενώ στο κατέβασμα, ο παίκτης της Λαμίας σηκώνει ψηλά το γόνατο και ο διαιτητής σφυρίζει επιθετικό δάουλ. Έπρεπε να μετρήσει το γκολ και να δει κίτρινη ο παίκτης του Άρη που χρησιμοποίησε το χέρι…”

πηγή: sfina.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button