Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δύσκολη απόδραση για το Ρεγγίνι από τη Δίβρη (pics)

Στο πλαίσιο της Α΄φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας, η ΑΕ Δίβρης υποδέχθηκε τον Σ.Α.Μ.Ε το Ρεγγίνι.

Στο πλαίσιο της Α΄φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας, η ΑΕ Δίβρης υποδέχθηκε τον Σ.Α.Μ.Ε το Ρεγγίνι.

Σημαντική νίκη με τελικό σκορ 2-3 πανηγύρισε η ομάδα του Ρεγγινίου στην δύσκολη έδρα της ΑΕ Δίβρης.

Η ομάδα της Δίβρης η οποία αγωνίζεται στην Β΄Φθιώτιδας έβαλε δύσκολα στους παίκτες του Ρεγγινίου, καθώς η νίκη για τους γηπεδούχους ήρθε στο τέλος του αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 ενώ στο 51΄ ο Χαλλής κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της γηπεδούχου ομάδας και να κάνει το 0-1.

Έξι λεπτά αργότερα, η Δίβρη κατάφερε με τον Αλεξίου να ισοφαρίσει ενώ στο 76΄ο Γιώτης «έβαλε φωτιά» στο ματς κάνοντας το 2-1.

Όμως, αρχικά ο Ηλίας Καλύβας στο 88΄και ο Γιώργος Παπανικολάου στο 90΄με δύο γκολ έκαναν την ανατροπή για τους γηπεδούχους και έδωσαν τη νίκη με 2-3 σκορ στο Ρεγγίνι.

Η ανακοίνωση:

Πρώτος επίσημος αγώνας της ομάδας μας για τον θεσμό του κυπέλου της Ε. Π. Σ Φθιώτιδας στο γήπεδο της Δίβρης με την ομώνυμη ομάδα.

Το Ρεγγίνι έφυγε με την νίκη με σκορ 3-2 και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με γκολ του Χαλλή στο 51 λεπτό. Η ομάδα της Δίβρης ισοφάρισε στο 57 λεπτό με τον Αλεξίου και προηγήθηκε με γκολ του Γιωτη στο 76 λεπτό.

Η ομάδα μας έφερε το ματς στα ίσια με εκτέλεση πέναλτι του Ηλία Καλύβα στο 88 λεπτό και πήρε την νίκη στο 90 με γκολ του Γιώργου Παπανικολάου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button