Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Φιλική νίκη της Ροδωνιάς επί της Δόξας Μοσχοχωρίου

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για τη Δόξα Μοσχοχωρίου και ήττα από τη Θύελλα Ροδωνιάς.

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για τη Δόξα Μοσχοχωρίου και ήττα από τη Θύελλα Ροδωνιάς.

Την αναγεννημένη Δόξα Μοσχοχωρίου αντιμετώπισε η Θύελλα Ροδωνιάς σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, παρόλο αυτά η Θύελλα εμφανίστηκε συνολικά καλύτεροι εντός αγωνιστικού χώρου παίρνοντας τη νίκη με 1-3 τελικό σκορ.

Τα γκολ πέτυχαν οι Κρέτσης στο 10΄το 0-1, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν κάνοντας το 1-1 με τον Ζιάκα. Στο 27΄ο Γιάννης Ντζιαβίδας με κοντινό σουτ έκανε το 1-2.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Μπεσλεμές έκανε το τελικό 1-3. Στο 44΄η Θύελλα κέρδισε πέναλτι αλλά ο Ντζιαβίδας που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η ανακοίνωση της Θύελλας Ροδωνιάς:

ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ!

Την τοπική ομάδα της αναγεννημένης ΔΟΞΑΣ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ αντιμετώπισε σήμερα η ΘΥΕΛΛΑ, όπου τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, από τους ανθρώπους των γηπεδούχων.

Η παίκτες μας κατάφεραν με τα τρία τέρματα που πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο, έναντι ένα των γηπεδούχων, να φύγουν με το 1-3 υπέρ τους.

Καλύτεροι όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια οι παίκτες μας, με τους γηπεδούχους βελτιωμένους και καλύτερους στην επανάληψη.

Οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετούς παίκτες,(με περισσότερους από τους γηπεδούχους, αφού ήταν και το πρώτο φιλικό γι αυτούς), για να δουν και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών.

Για την ιστορία, στο 10′ με τον Κρέτση για την ομάδα μας έγινε το 0-1, αλλά οι γηπεδούχοι στο 15′ έκαναν το 1-1. Στο 27′ ο Ντζιαβίδας Γιάννης με κοντινό σου έβαλε μπροστά την ομάδα του με 1-2 και ο Μπεσλεμές στο 38′ να σημειώνει το 1-3. Στο 44′ η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντζιαβίδας Γιάννης, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο Β’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να αλλάξουν το σκορ και να εκμεταλλευτούν κάποιες ευκαιρίεςπου δημιούργησαν.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους των γηπεδούχων για την άψογη σημερινή φιλοξενία αλλά και για την φιλοξενία και την παραχώρηση του γηπέδου τους τα προηγούμενα δύο χρόνια, όπου προπονούνταν η ομάδα μας. Τους ευχόμαστε καλό πρωτάθλημα σε αυτή τους την επάνοδο, υγεία και επιτυχίες. Μακάρι και πάλι να γίνουν οι πρωταγωνιστές και η ομάδα τους να φτάσει και πάλι ψηλά, εκεί που της αρμόζει. Καλώς ήρθατε και πάλι!

Διαβάστε επίσης

Back to top button