Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Μάχη» ΑΕΚ και Ολυμπιακού με φόντο την κούπα

Ολυμπιακός και ΑΕΚ κονταροχτυπιούνται στο Πανθεσσαλικό με μοναδικό στόχο το... χιλιοταλαιπωρημένο Κυπέλλο (21:00).

Μετά από αναβολές για πολλούς και διάφορους λόγους ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Πανθεσσαλικό (21:00, COSMOTE SPORT 1), με μοναδικό στόχο τη νίκη, με την οποία θα κατακτήσουν και το τρόπαιο.

Οι δύο ομάδες, μετά από απόφαση της ΕΠΟ, θα αγωνιστούν με τα ρόστερ που είχαν τη σεζόν 2019-20. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι δύο προπονητές δεν θα έχουν στη διάθεση τους τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα.

Το βράδυ της Παρασκευής οι δύο φιναλίστ προπονήθηκαν τελευταία φορά ενόψει του σημερινού μεγάλου αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Πανθεσσαλικό με 22 ποδοσφαιριστές, με τον Μάσιμο Καρέρα να φαίνεται να έχει καταλήξει στους… περισσότερους από τους εκλεκτούς. Συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να παρατάξει τους παρακάτω: Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιραενώ για μια θέση παλεύουν Αλμπάνης και Βέρντε.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από την Ένωση, καθώς μετά τα ματς με τη Γουλβς και την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου έχασε βασικά γρανάζια του, όπως ο Τσιμίκας.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να έχει καταλήξει στους παρακάτω: Τζολάκης, Τοροσίδης, Σισέ, Μπα, Μπρούνο, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Ο άρχοντας του τελικού Κυπέλλου είναι ο Ολλανδός ελίτ διαιτητής Μπιέρν Κάιπερς. Ο Κάιπερς πήρε τελικά τη θέση του Μπριχ, ο οποίος είχε οριστεί για τις 30 Αυγούστου.

Βοηθοί του Ολλανδού θα είναι οι Σάντερ φαν Ρέκελ και Έρβιν Γιαν Ζόσεφ Ζέινστρα. Τέταρτος έχει οριστεί ο Ρομπ Ντίπερινκ ενώ διαιτητής του VAR θα είναι ο Πάουλους φαν Μπέκελ. Τέλος AVAR ορίστηκε η Χρυσούλα Κουρομπύλια.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button