Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με εκπλήξεις ο Ολυμπιακός στον τελικό

Το… ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το 28ο κύπελλο και το 18 νταμπλ της ιστορίας του θα διεκδικήσει απόψε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στον 78ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας (21:00).

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με αρκετές απουσίες και δεν θα παίξουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ενώ θα απουσιάσουν πέντε ενδεκαδάτοι (Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Γκιγμέρε και στον πάγκο ο Σεμέδ) από το αρχικό σχήμα που ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός «ψάχνεται» αρκετά όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στην ΑΕΚ. Στο φιλικό με τον ΠΑΣ είχε δοκιμάσει το 3-4-3, ενώ το Σάββατο με τον Ατρόμητο είχε δοκιμάσει το 4-4-2.

Όλο αυτό το διάστημα έχει δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα. Το βάπτισμα του πυρός θα πάρει ο 17χρονος Τζολάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπρούνο, Μπα, Σισέ και Τοροσίδη.

Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Μπουχαλάκης, με εσωτερικούς μέσους τους Καμαρά και Καφού. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Βαλμπουενά, Φορτούνης ή Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button