Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε ο Παναιτωλικός!

Στο τελευταίο του φιλικό πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός, που έπαιξε με αρκετούς Έλληνες πιτσιρικάδες τα τελευταία 20 λεπτά του παιχνιδιού, επικράτησε με 2-1 του ΑΟΚ και φάνηκε πως είναι έτοιμος για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο ήταν εμφανώς καλύτερος, ο Παναιτωλικός κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στο 42΄, όταν ο Μοράρ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.

Στο 53΄ οι Αγρινιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Πάουλο βρήκε με κάθετη τον Μοράρ κι αυτός διαμόρφωσε το 2-0. Η Κέρκυρα κατάφερε να μειώσει στο 79΄, με τον Βέρτζο να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Θεοδωρόπουλου με κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 72ο λεπτό και μετά η ομάδα του Δέλλα αγωνίστηκε μόνο με Έλληνες παίκτες μικρής, μάλιστα, ηλικίας, καθώς βασίζει πάρα πολλά σε αυτούς εν όψει της νέας σεζόν…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (72’ Θεοδωρόπουλος), Άργκους (72’ Μαλής), Χαντάκιας (72’ Γιαννιώτης Δ.), Μαρινάκης (72’ Κόκκορης), Τσοκάνης (λ.τ. 32’ Ρότσα, 72’ Παρράς), Έρικσον (72’ Αγρόδημος), Λιάβας (72’ Νταλακούρας), Πάουλο (72’ Τσιγγάρας), Ντίας (72’ Βακράκος), Μανά (72’ Βασιλούδης), Μοράρ (55’ Μπελεβώνης).

ΑΟΚ: Αθανασόπουλος (46’ Κουτζαβασίλης), Σπίνουλας, Ιωάννου (74’ Λάμπογλου), Μότα (55’ Θεοδωράκης), Βέρτζος, Παναγιωτίδης (46’ Κρητικός Ν.), Αναστασόπουλος (46’ Αναστασίου), Νίκιτς (74’ Ινάσιο), Κόντος (74’ Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς, Τουράμ (64’ Κρητικός Στ.).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button