Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ηρακλής: Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός, δυσκολεύει η επιστροφή Χουάντερσον, Λεοζίνιο

Στασιμότητα στο θέμα Χουάντερσον, Λεοζίνιο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Ηρακλή Αμπελοκήπων ο οποίος συνεργάζεται με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τους «κυανόλευκους» να ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Τις επόμενες τους κινήσεις εξετάζουν οι άνθρωποι του Ηρακλή Αμπελοκήπων σε άμεση συνεργασία με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Οι «κυανόλευκοι» αφού ανακοίνωσαν την απόκτηση των Πουρτουλίδη, Τσίτα, Κανακούδη και Γιάννη Παπαδόπουλου επιδιώκουν να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο.

Στο τραπέζι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης υπάρχουν αρκετά ονόματα με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο που θα βοηθήσουν ώστε ο Ηρακλής να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μέσα στις επόμενες ημέρες οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να δώσουν κάνουν τις κινήσεις τους και να ξεκαθαρίσουν τα μεταγραφικά τους θέλω, ώστε να υπάρξει και ο απαραίτητος χρόνος για να στηθεί η ομάδα.

«Παγώνει» το θέμα Χουάντερσον, Λεοζίνιο

Ο Ηρακλής τις προηγούμενες ημέρες έψαξε το «μπαμ» για τα επίπεδα της κατηγορίας, έχοντας μια πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπο του Χουάντερσον και του Λεοζίνιο. Ωστόσο οι συζητήσεις των δύο πλευρών, δεν προχώρησαν στο επόμενο βήμα.

Τις τελευταίες ημέρες δείχνει να υπάρχει στασιμότητα που δεν βοηθάει τις συζητήσεις να προχωρήσουν. Με τους «κυανόλευκους» να εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button