Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πελασγιακός – Όμβρος Ομβριακής: Τους «λύτρωσαν» οι μεταγραφές! (φωτορεπορτάζ+βίντεο)

Το LamiaSports και ο Βαγγέλης Μπιζάτος βρέθηκαν στο γήπεδο της Πελασγίας και σας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τον αγώνα του Κυπέλλου Φθιώτιδας ανάμεσα στον τοπικό Πελασγιακό και τον Όμβρο Ομβριακής.

Το LamiaSports και ο Βαγγέλης Μπιζάτος βρέθηκαν στο γήπεδο της Πελασγίας και σας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τον αγώνα του Κυπέλλου Φθιώτιδας ανάμεσα στον τοπικό Πελασγιακό και τον Όμβρο Ομβριακής.

Σημαντική νίκη με τελικό σκορ 3-1 πήρε η ομάδα του Πελασγιακού, η οποία υποδέχθηκε τον Όμβρο Ομβρικής στο γήπεδό της στο πλαίσιο της Α΄Φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ LamiaSports και του ρεπόρτερ Βαγγέλη Μπιζάτου:

Η αυλαία στον πρώτο γύρο του κυπέλλου Φθιώτιδας έκλεισε σήμερα στο γήπεδο της Πελασγίας, με τον τοπικό Πελασγιακό να υποδέχεται τον Όμβρο Ομβριακής.

Με δύο γκολ από τις μεταγραφές τον «πράσινων» να χαρίσουν την νίκη καί τον πρώτο λόγο στον επαναληπτικό αγώνα  στην Ομβριακή.

Το ματς:

Μολις στο 3΄μετά από έξυπνη εκτέλεση του Τσαούση από δεξιά υπήρξε σύγχυση στην άμυνα του Όμβρου κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Σύρμος και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα και ύστερα από πίεση της γηπεδούχου ομάδας, ο Μάνος έγινε κάτοχος της μπάλας, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Τσιγάρα, όμως ο επιθετικός του Πελασγιακού προτίμησε να συνεργαστεί με τον Σύρμο που βρισκόταν στα πλάγια, αλλά η πάσα ήταν λίγο πιο δυνατή απ΄όσο έπρεπε και η ευκαιρία πήγε χαμένη.

Η ομάδα του Αϊβαλιώτη συνέχιζε να πιέζει και στο 16΄ο Τσαούσης εκτέλεσε το φάουλ απευθείας, αλλά το οριζόντιο δοκάρι του Όμβρου, του είπε «όχι».

Σε μία αξιοζήλευτη φάση στο 26΄ο  Ξηρογιάννης «κυνήγησε» μία χαμένη φαινομενικά μπαλιά μετά από διώξιμο του Σιμπέλι, πίεσε τον αντίπαλο αμυντικό, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε εύκολα τα 2-0.

Η ομάδα του Νίκου Τσίγκα αντέδρασε και στο 37΄ μετά από ατομική ενέργεια του Ευαγγελόπουλου και δυνατό σουτ εκτός της περιοχής έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 2ο 45λεπτο, η ομάδα της Πελασγίας ήταν καταιγιστική! Παρόλο αυτά, κατάφερε μόλις μία φορά να βρει δίχτυα και να «κλειδώσει» το ματς. Στο 57΄ο Μάνος ύστερα από πίεση στην άμυνα του Όμβρου, «έκλεψε» τη μπάλα, συνδυάστηκε με τον Ράπτη και δεύτερος με πλασέ έγραψε το τελικό 3-1, δίνοντας στην ομάδα του Πελασγιακού ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό αγώνα της Ομβριακής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πελασγιακός (Αϊβαλιώτης): Σκούρας, Ξηρογιάννης, Σιμπέλι, Πρεμέτης, Κίτσιος, Τσαούσης, Σύρμος, Καφώρος, Μάνος, Ράπτης, Παπαστάθης

Πάγκος: Σκαρμούτσος, Μπερτσιμάς, Μήτσιος, Σκούρας, Κατσαμπέκης, Αυγέρης, Ιμέρι

Όμβρος Ομβριακής (Τσίγκας): Τσιγάρας, Κουρδής, Σταυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Αφεντουλίδης, Λόζος, Γκαρίλας, Ευαγγελόπουλος, Ζάντζας, Γιάτσας, Κοσμάς

Πάγκος: Στάχος, Ντελής, Καπελλος, Μηλιώνης, Μασιάλας

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα γκολ:

Το πλούσιο φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button