Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστρέφει στη Δόξα Δράμας ο Σπυρόπουλος!

Ο πρώην μπακ του ΠΑΣ Λαμία, Τάκης Σπυρόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Δόξα Δράμας.

Ο πρώην μπακ του ΠΑΣ Λαμία, Τάκης Σπυρόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Δόξα Δράμας.

Δεύτερη προσθήκη για τη Δόξα ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος που επιστρέφει στη Δράμα, για την δεξιά πλευρά της άμυνας αν και παίζει με την ίδια άνεση και τις δύο πλευρές.

Γεννήθηκε στην Αθήνα (21 Αυγούστου 1992)και ξεκίνησε την καριέρα του στην Δ’ εθνική με τον Αήττητο Σπάτων, από εκεί, ο Πανιώνιος τον πήρε τον Ιούλιο του 2010 και τον ενέταξε στην ομάδα Κ-20 του συλλόγου από όπου το 2011 πήγε δανεικός στη Νίκη Βόλου, ομάδα της Γ’ Εθνικής. Επιστρέφοντας στη Νέα Σμύρνη, στις 27 Αυγούστου 2012 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α’ κατηγορία στον νικητήριο αγώνα ενάντια στον Άρη. Επόμενος σταθμός ο Παναθηναϊκός από τις 4 Ιανουαρίου 2013 μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2015

Σειρά είχε η Καλλονή, ενώ το καλοκαίρι του 2016 συμφώνησε με τη Λαμία. Τον Οκτώβρη του 2017 μετά τα γνωστά θέματα και την καθυστέρηση που υποχρεωτικά είχε στην ενίσχυση της η Δόξα, ο Σπυρόπουλος ανηφόρισε στη Δράμα για να μείνει μέχρι τον Αύγουστο του 2018 όταν και πήγε στον Εργοτέλη για να καταλήξει στο Αιγάλεω. «Μόνο για τη Δόξα και τη Δράμα θα άφηνα την Αθήνα» δήλωσε στη SportDrama.gr.

πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button