Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κέρδισε το φιλικό κόντρα στη Δόξα Ζηλευτού η Αναγέννηση Γιαννιτσούς

Έχασε όμως τον Τρούμπουλο με τραυματισμό η Αναγέννηση.

Τη νίκη με 4-2 σκορ πανηγύρισε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσούς με αντίπαλο την Δόξα Ζηλευτού.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν με 0-1 η Αναγέννηση όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά προηγήθηκε και με 4-1. Το μόνο που κατάφερε η Δόξα ήταν να μειώσει σε 4-2.

Τα γκολ για την ομάδα πέτυχαν οι Παρασκευϊώτης, Αλατάς, Κουστούμπας και Βλαχάκης. Το δυσάρεστο του φιλικού, ήταν ο τραυματισμός του Τρούμπουλου Σπύρου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ – ΔΟΞΑ ΖΗΛΕΥΤΟΥ 4-2.

Νίκη της Αναγέννησης στο χθεσινό φιλικό απέναντι στη Δόξα Ζηλευτού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1.

Η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 1-1, προηγήθηκε με 2-1, 3-1, 4-1, και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-2. Τα γκολ της Ομάδας μας πέτυχαν κατά σειρά οι Παρασκευϊωτης Β., Αλατάς Τάκης, Κουτσούμπας Δημ. και Βλαχάκης Κώστας.

Δυσάρεστο γεγονός ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή μας Τρούμπουλου Σπύρου. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή.

Για την ομάδα μας αγωνίσθηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι: Κόρδας Φ., Κιούσης Λάμπρος, Κοσμάς Σάκης, Τρούμπουλος Σπ., Λυτάκης Δ., Αρβανίτης Ντίνος, Κατσής Διον., Ευθυμίου Αλ., Αλεξανδρής Π. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Δερνίκας Χρ., Θεοχάρης Άγγελος, Κουτσούμπας Δημ, Αλατάς Τάκης, Βλάχος Δήμος, Βλαχάκης Κ. και Οικονόμου Σπύρος.

Τέλος ευχαριστούμε την Δόξα Ζηλευτού για το Φιλικό.

Διαβάστε επίσης

Back to top button