Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Χαμός στην Ισπανία με τον διαιτητή του Ατλέτικο-Ρεάλ, 11 χρονών δήλωνε «μπλαουγκράνα» (pic)

Στην Ισπανία δεν έχει ηρεμήσει το κλίμα όσον αφορά την διαιτησία του Αλεχάντρο Ερνάντεθ Ερνάντεθ στο ντέρμπι της Μαδρίτης, όπου Ατλέτικο και Ρεάλ έχουν παράπονα θεωρώντας πως... κερδισμένη είναι η Μπαρτσελόνα.

Στην Ισπανία δεν έχει ηρεμήσει το κλίμα όσον αφορά την διαιτησία του Αλεχάντρο Ερνάντεθ Ερνάντεθ στο ντέρμπι της Μαδρίτης, όπου Ατλέτικο και Ρεάλ έχουν παράπονα θεωρώντας πως… κερδισμένη είναι η Μπαρτσελόνα.

Η «μάχη» για τον τίτλο στην Ισπανία έχει φουντώσει για τα καλά με την Ατλέτικο να είναι στους 59 σε 25 αγώνες, την Μπαρτσελόνα στους 56 (26) και την Ρεάλ στους 54 (26).

Η «Βασίλισσα» φωνάζει για μία φάση με το σκορ στο 1-0 όταν δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Φελίπε Μοντέιρο μέσα στην περιοχή και παρότι του δόθηκε η συμβουλή από το VAR να κοιτάξει την φάση στο μόνιτορ.

Αλλά και η Ατλέτικο φωνάζει για την διαιτησία και εξέφρασε τα παράπονα της μέσω του λογαριασμού της στο twitter όπου έγραψε: «Κριτικάρουν ακόμα και στην επιτυχία. Κάποιοι έχουν μάθει πάντα να έχουν τον άνεμο με το μέρος τους», ένα ποστ ξεκάθαρα για τη Ρεάλ που διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button