Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Με κόσμο στις κερκίδες τα ματς στη Bundesliga!

Με την σύμφωνη γνώμη όλων των ομοσπονδιακών κρατιδίων της Γερμανίας, αποφασίστηκε η παρουσία κόσμου στο νέο πρωτάθλημα. Μίνιμουμ 1.000 θεατές και μέχρι το 20% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Τα ομοσπονδιακά κρατίδια της Γερμανίας συμφώνησαν την Τρίτη (15/9) να επιτραπεί η είσοδος σε συγκεκριμένο αριθμό θεατών στη Bundesliga, από την έναρξη κιόλας του νέου πρωταθλήματος, που αρχίζει την προσεχή Παρασκευή (18/9) με το Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε!

Υπενθυμίζεται ότι, η παρουσία κόσμου στα γερμανικά γήπεδα είχε απαγορευτεί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μετά την επανεκκίνηση της περσινής σεζόν τον περασμένο Μάιο…

Ωστόσο, μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ανάμεσα στους εκπροσώπους των 16 ομοσπονδιακών κρατιδίων, συμφωνήθηκε να υπάρξει μία δοκιμαστική περίοδος έξι εβδομάδων, όπου θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στις κερκίδες.

Συγκεκριμένα, σε αυτό το διάστημα θα μπορεί να ανοίξει το 20% της χωρητικότητας των γηπέδων, με τήρηση πολύ αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων και απαγόρευσης του αλκοόλ, ενώ το μίνιμουμ θα είναι οι 1.000 θεατές!

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης

Close
Back to top button
Close