ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία και Football Manager 2020: Οι «κυανόλευκες» μεταγραφές…(update)

Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο έτσι και τώρα θα «εξετάσουμε» τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Λαμία, μέσω του προσομοιωτή προπονητικής το Football Manager 2020.

Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο έτσι και τώρα θα «εξετάσουμε» τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Λαμία, μέσω του προσομοιωτή προπονητικής το Football Manager 2020.

Σε προηγούμενο άρθρα μας, είχαμε εξετάσει τις δύο πρώτες μεταγραφές του ΠΑΣ, τους δύο ακραίους μπακ, Προβυδάκη και Σαραμαντά.

Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έχει αποκτήσει άλλους τρεις ποδοσφαιριστές, τον Ζιουλή, τον Χατζηστραβό και τον Γκούγκα.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τωρα τις καρτέλες των ποδοσφαιριστών μέσα από τον προσομοιωτή προπονητικής, το Football Manager 2020.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΒΥΔΑΚΗΣ

Ο γεννημένος στο Ηράκλειο ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Μπορεί να παίξει και λίγο πιο μπροστά, όμως όχι ως εξτρέμ, αλλά πιο πολύ ως μπακ-χαφ.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτό που ξεχωρίζει είναι το μαρκάρισμα όπου είναι στο 12, όπως και τον ίδιο βαθμό έχουν και οι πάσες του. Στο 11 είναι οι σέντες και το τάκλιν.

Στα ψυχικά προσόντα, έχουμε ένα 14 στην επιθετικότητα, ένα 13αρι στην γενναιότητα και δύο 12αρια στην αποφασιστικότητα και την εργατικότητα. Η ομαδικότητα του ποδοσφαιριστή, βαθμολογείται με 11!

Στα σωματικά προσόντα, ο Προβυδάκης έχει 13αρια στην ευκινησία, στην ισορροπία και στην φυσική αντοχή ενώ 12αρια έχει στην αντοχή, στην επιτάχυνση και στην ταχύτητα.

Οι θέσεις που αγωνίζεται ο Προβυδάκης:

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΑΣ 

Ο Γιώργος Σαραμαντάς από την άλλη, ως πιο παλιός στο FM έχει πιο ανεβασμένα στατιστικά.

Ο αριστερός μπακ της Λαμίας, έχει στα τεχνικά του χαρακτηριστικά 12αρια στην εκτέλεση πλαγίων άουτ, στο μαρκάρισμα και στα τάκλιν ενώ 11αρια έχει στις εκτελέσεις κόρνερ, στις εκτελέσεις φάουλ, στις σέντρες και στην τεχνική κατάρτιση… πράγμα σπάνιο για έναν μπακ.

Τώρα, όσο αφορά τα ψυχικά προσόντα βλέπουμε πως ξεχωρίζουν τα 14αρια στην επιθετικότητα, στην εργατικότητα και στην ομαδικότητα, ενώ έχει και 13αρια στην αντίληψη, στην αποφασιστικότητα και στην γενναιότητα. Τέλος, 12αρια έχει στην κρίση, στην συγκέντρωση και στην τοποθέτηση.

Μετά περνάμε στα σωματικά/φυσικά προσόντα όπου ο Έλληνας μπακ έχει 14αρια στην αντοχή, στην ευκινησία και στη φυσική αντοχή ενώ 13αρια έχει στην επιτάχυνση και στην ταχύτητα.

Δείτε τις θέσεις που αγωνίζεται ο Σαραμαντάς:

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΙΟΥΛΗΣ

Τρίτη μεταγραφή για τη Λαμία και πάλι αμυντικός, μόνο που αυτή τη φορά είχαμε τον Άγγελο Ζιούλη, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ο σέντερ μπακ της Λαμίας έχει στα τεχνικά χαρακτηριστικά 14 στις κεφαλιές, 13 στο μαρκάρισμα και 11 στο τάκλιν ενώ 9 έχει στις εκτελέσεις πλαγίου άουτ.

Στα ψυχικά χαρακτηριστικά βλέπουμε πως το ανώτερό του είναι το 13 στην επιθετικότητα, ενώ 12αρια έχει στη γενναιότητα, στην εργατικότητα και στην ομάδικότητα.

Δύο 11άρια έχει στην αποφασιστικότητα και την τοποθέτηση. Τέλος, στα σωματικά/φυσικά χαρακτηριστικά έχει 15 στη δύναμη, 14 στη έκταση άλματος ενώ 13 στην ισορροπία, 12 στην αντοχή και 11 στη φυσική αντοχή.

Δείτε τις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί ο Ζιούλης:

 

ΖΗΣΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΒΟΣ

Πρώτη μεταγραφή εκτός άμυνας για τη Λαμία, ήταν ο Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος ήρθε δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο μεσοεπιθετικός από τις Σέρρες, στα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχει 12 στις πάσες και στην τεχνική κατάρτιση ενώ 11 έχει στην πρώτη επαφή. Επίσης, έχει 9αρια στα μακρινά σουτ, στις εκτελέσεις κόρνερ και στις εκτελέσεις φάουλ.

Στα ψυχικά, έχει 13 στην αποφασιστικότητα, 12αρια στην αντίληψη, στην επιθετικότητα, στην κρίση, στην ομαδικότητα και στο φυσικό ταλέντο. Επίσης, 11 έχει στην δημιουργικότητα, στην ηγετική ικανότητα και στην ψυχραιμία.

Τέλος, όσο αφορά τα σωματικά του προσόντα, έχει 14 στην ευκινησία, 12 στην ταχύτητα και 11άρια την αντοχή, στην επιτάχυνση και στη φυσική αντοχή.

Οι θέσεις που αγωνίζεται ο Χατζηστραβός:

 

ΓΚΟΥΓΚΑ ΠΑΛΑΒΑΝΤΙΣΒΙΛΙ

Τελευταία μεταγραφή, μέχρι την επόμενη, είναι ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι. Ο Γεωργιανός αμυντικός χαφ στα 26 του χρόνια έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά σε σχέση με τις προηγούμενες μεταγραφές!

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχει 12 στις πάσες και στα τάκλιν ενώ 11άρια έχει στα μακρινά σουτ και στην πρώτη επαφή.

Στα ψυχικά προσόντα, ο Γεωργιανός έχει 20 στην αποφασιστικότητα, 14άρια στην γενναιότητα και στην εργατικότητα, 13αρια στην ομαδικότητα και στην ψυχραιμία. Επίσης, 12άρια έχει στην αντίληψη και στη συγκέντρωση ενώ 11 έχει στην δημιουργικότητα και στην κίνηση χωρίς την μπάλα.

Τέλος, έχει 12 στην αντοχή και στη φυσική αντοχή, ενώ 11 έχει στην ευκινησία και στην ταχύτητα.

Οι θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί ο Γκούγκα:

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close