Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Κινείται για Ιβανίλντο

Την περίπτωση του Ιβανίλντο Φερνάντες της Σπόρτινγκ ως έξτρα λύση για την θέση του κεντρικού αμυντικού φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Σε αναζήτηση παίκτη για την θέση του κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός καθώς όπως όλα δείχνουν ο Ρούμπεν Σεμέδο θα αποτελέσει παρελθόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση που αυτό τελικά συμβεί δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση δύο παικτών, για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Έναν νεαρό στόπερ, ο οποίος θα αποτελέσει μία έξτρα λύση, αλλά και έναν που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σεμέδο. Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» μία από τις περιπτώσεις που ανήκει στην πρώτη κατηγορία είναι αυτή του Ιβανίλντο Φερνάντες

Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι Πορτογάλος 24 ετών αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ και είναι αριστεροπόδαρος και θηριώδης. Στην Λισαβόνα λέγεται πως την περίπτωση του εξετάζουν σοβαρά ομάδες από την Πορτογαλία, την Γερμανία και την Τουρκία, ωστόσο προβάδισμα φέρεται να έχει ο Ολυμπιακός.

Ο Ιβανίλντο αποκτήθηκε ως σούπερ ταλέντο από την Κάσα Πία, δεν κατάφερε όμως να στεριώσει στα «λιοντάρια». Αυτό είχε σαν συνέπεια να δοθεί δανεικός σε Μορεϊρένσε, Τράμπζονσπορ και Ρίζεσπορ… Στην Τουρκία κατέγραψε στο ενεργητικό του στο β΄ μισό της σεζόν να αγωνιστεί σε 12 ματς και να πετύχει 1 γκολ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button