Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Όταν σμίγουν δύο Θύελλες… “βρέχει” γκολ! (pics)

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έλαβε χώρα στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης, "Αλέξανδρος Παπαθανάσης".

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έλαβε χώρα στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης, “Αλέξανδρος Παπαθανάσης”.

Φιλικό παιχνίδι στο οποίο σημειώθηκαν στο σύνολο έξι γκόλ έδωσαν στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης, η τοπική Θύελλα και η Θύελλα Ροδωνιάς.

Για την ιστορία, η φιλοξενούμενη ομάδα της Ροδωνιάς έφυγε νικήτρια με τελικό σκορ 4-2.

Να σημειωθεί δε, πως η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης αποφάσισε να δώσει τα αποδυτήριά της στην φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς μέχρι και λίγο πριν τον αγώνα στο γήπεδο πραγματοποιούσε προπόνηση άλλη ομάδα.

Η ανακοίνωση της Θύελλας Ροδωνιάς:

ΟΤΑΝ ΣΜΊΓΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ”ΒΡΕΧΕΙ” ΓΚΟΛ!

Στο γήπεδο της Μ.Βρύσης αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι σήμερα η τοπική ΘΥΕΛΛΑ, με τη δική μας ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ.

Για την ιστορία νικήτρια έφυγε η ομάδα μας με 2-4, σε ένα πλούσιο σε φάσεις και μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετούς παίκτες και είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών τους.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο έδειξε πολλές αρετές. Η ομάδα μας ήταν περισσότερο αποτελεσματική και αυτή τη φορά ήταν αρκετά καλή και στο Β’ μέρος, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια στα οποία κατέβαζε ταχύτητες. Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έπαιξαν με όρεξη και έδειξαν πως θα αποτελέσουν όλοι τους “εργαλεία” πολύτιμα για τον Βασίλη Κρέτση, που αρχίζει να φαίνεται σιγά σιγά η φιλοσοφία που ζητά από αυτούς στο παιχνίδι.

Η διακύμανση του σκορ:

1-0 στο 10′ ο μόνιμος σκόρερ των γηπεδούχων ο Πέπερας.

1-1 στο 12′ ο Κ. Κουμπούρας, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

2-1 πάλι ο Πέπερας.

2-2 στο 30′ και πάλι ο Κουμπούρας από κοντά, μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα, σε κεφαλιά του Αμούντζια.

2-3 στο 53′ με τον Αμούντζια και ο Λαμπροθανάσης στο 89′ το τελικό 2-4.
Στο 63′ ο Κωνσταντακόπουλος είδε το πλασέ του να το αποκρούει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων (ο οποίος έκανε πολλές σπουδαίες αποκρούσεις) και μετά η μπάλα να χτυπάει στο αριστερό του δοκάρι.

Στα σημαντικά του σημερινού όμως αγώνα ήταν η άψογη, άριστη φιλοξενία των ανθρώπων της Μ.Βρύσης και ειδικά του προέδρου τους Δ. Πολυμέρου, οι οποίοι στην κυριολεξία “ξεσπιτώθηκαν” δίνοντας τα δικά τους αποδυτήρια, μιας και λίγο πριν τον αγώνα έκανε εκεί προπόνηση άλλη ομάδα.

Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Είναι από εκείνες τις στιγμές από τις οποίες ο αγώνας περνά σε δεύτερη μοίρα και οι σχέσεις των ανθρώπων του ποδοσφαίρου στην πρώτη και σημαντικότερη.

Παιδιά της ΘΥΕΛΛΑΣ Μ. ΒΡΥΣΗΣ σας ευχαριστούμε, και σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Διαβάστε επίσης

Back to top button