ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπαϊωάννου: «Ορισμένοι θέλουν να δουν τη Λαμία να διαλύεται» (vid)

Στο πλαίσιο του καθιερωμένου αγιασμού στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τη νέα χρονιά στον σύλλογο και όχι μόνο...

Στο πλαίσιο του καθιερωμένου αγιασμού στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τη νέα χρονιά στον σύλλογο και όχι μόνο…

Σήμερα το απόγευμα, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Μετά το τέλος του αγιασμού, ακολούθησαν δηλώσεις όπου μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο κ. Παπαϊωάννου αφού αναφέρθηκε στον σκοπό της παρουσίας όλων σήμερα στο προπονητικό κέντρο, σχολίασε τα δημοσιεύματα ενός ορισμένου σάιτ απο την Αθήνα, το οποίο μάλιστα τόνισε πως θέλει να δει την Λαμία να διαλύεται, αλλά δεν θα τους κάνει το χατήρι.

Τέλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Μητροπολίτη κ.κ Συμεών, ο οποίος ευχήθηκε να παραμείνει ο Παπαϊωάννου ιδιοκτήτης της Λαμίας, ο μεγαλομέτοχος δήλωσε πως τα λόγια του σεβασμιότατου είναι σεβαστά όμως υπογράμμισε ξανά πως οι μετοχές είναι προς πώληση για όποιον ενδιαφέρεται και πως δεν έχει αλλάξει γνώμη!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Παπαϊωάννου:

Διαβάστε επίσης

Back to top button