Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε στην ΑΕΚ πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ!

Ο Εβγέν Σάκχοφ, ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει προταθεί στην ομάδα της ΑΕΚ

Ο Εβγέν Σάκχοφ, ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει προταθεί στην ομάδα της ΑΕΚ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA μια περίπτωση που προτάθηκε κι εξετάζεται σοβαρά στην ΑΕΚ, ως πιθανή προσθήκη στο κέντρο, είναι ο γνωστός από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, Εβγέν Σάκχοφ.

Είναι γνωστό πως στην ΑΕΚ σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν για κεντρικό χαφ και οι εξελίξεις μάλλον αυξάνουν παρά μειώνουν τις πιθανότητες για να το κάνουν. Καθώς εκτός από Σιμάνσκι και Γαλανόπουλο που δεν μπορούν να βοηθήσουν στο γεμάτο με κρίσιμα ματς ξεκίνημα της σεζόν, πλέον υπάρχουν αμφιβολίες και για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Στην Ένωση εφόσον γίνει τέτοια κίνηση, αναζητούν παίκτη που να χωράει και στις τρεις θέσεις του 4-3-3 του Καρέρα, είτε σε δίδυμο στα χαφ σε 4-2-3-1 και δίνουν μεγάλη σημασία και στο ύψος και γενικά στα αθλητικά χαρακτηριστικά.

Από τις περιπτώσεις που έχουν βρεθεί περισσότερο στο προσκήνιο, είναι ο Ουκρανός χαφ – που μετά από μια διετία στον ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν και εξακολουθεί να ανήκει στην Λέτσε- συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά, μαζί με την δυνατότητα άμεσης προσαρμογής. Όλα αυτά μαζί οδηγούν στο κάθε άλλο παρά να έχουν αποκλείσει στην ΑΕΚ την περίπτωση του Σάκχοφ κι εξετάζουν τα δεδομένα, μαζί με κάποιες ακόμη επίσης που έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τους. Να σημειώσουμε πάντως ξανά, πως δεν είναι «σιγουράκι» η προσθήκη στα χαφ προς το παρόν, αλλά όπως προαναφέραμε οι συνθήκες την φέρνουν όλο και περισσότερο στο προσκήνιο.

Να σημειώσουμε εδώ πως στην ΑΕΚ είχαν ασχοληθεί σοβαρά με τον Σακχόφ και στο διάστημα που είχε βγει στην αγορά ως ελεύθερος, μετά την διαφωνία του με τον ΠΑΟΚ, στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Είχαν εκτιμήσει πως ο 29χρονος Ουκρανός χαφ, ήταν από τα βασικά γρανάζια του συνόλου που είχε δημιουργήσει ο Λουτσέσκου στην σεζόν του νταμπλ και είναι άλλωστε γνωστό πως και ο Ρουμάνος τεχνικός είχε την επιθυμία να τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ.

Τότε είχε εκφράσει σφοδρές αντιρρήσεις για την απόκτηση του Σακχόφ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Που σε συνεννόηση με τον Μιγκέλ Καρντόσο, είχαν τελικά προτάξει την περίπτωση του Νταβίντ Σιμάο, η οποία βεβαίως πλέον γνωρίζουμε πως κάθε άλλο παρά βγήκε.

Η Λέτσε έχει υποβιβαστεί στην SerieB και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σακχόφ θέλει και μπορεί να φύγει ακόμη και ως ελεύθερος, ενώ έχει προτίμηση στην επιστροφή στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button