Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κεσέρου και Τόσκα στα… ραντάρ του ΠΑΟΚ

Δύο υποψήφιοι για να καλύψουν τα κενά του ΠΑΟΚ σε άμυνα και επίθεση είναι οι Κλαούντιο Κεσέρου και ο Αλίν Τόσκα. Πιέζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συνεχίζει να ψάχνεται για αριστερό μπακ και επιθετικό ο ΠΑΟΚ.

Μετά το φιλικό του «δικεφάλου του Βορρά» με τη Νόρτζελαντ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τόνισε ότι επείγει η απόκτηση ποδοσφαιριστών για τις συγκεκριμένες θέσεις και πιέζει ώστε να γίνουν οι συγκεκριμένες προσθήκες. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, ανέλαβε δράση και υπέδειξε παίκτες που πιστεύει ότι μπορούν να καλύψουν τα συγκεκριμένα κενά, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Για τον φορ, ο Κλαούντιου Κεσέρου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Λουντογκόρετς μέχρι το 2020 είναι μια από τις επιλογές. Φυσικά, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο σύλλογος της Βουλγαρίας ώστε να προχωρήσει η υπόθεση του Ρουμάνου επιθετικού. Σε όμτι αφορά τον μπακ, ο Αλίν Τόσκα της Ρεάλ Μπέτις, που πέρυσι έκανε 13 συμμετοχές στην Μπενεβέντο ως δανεικός, επίσης βρίσκεται στη λίστα του 49χρονου τεχνικού και το συμβόλαιο του 26χρονου ποδοσφαιριστή (με καταγωγή από τη Ρουμανία) λήγει το καλοκαίρι του 2021.

πηγή: sportfm

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button