Άλλα αθλήματα

«Η γνωστή – άγνωστη ομάδα συνεχίζει να συκοφαντεί και να ψεύδεται»!

Διαβάστε την ανακοίωνση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρση Βαρών, για την «γνωστή-άγνωστη» ομάδα όπως χαρακτηρίζει αυτούς που την συκοφαντούν.

Διαβάστε την ανακοίωνση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρση Βαρών, για την «γνωστή-άγνωστη» ομάδα όπως χαρακτηρίζει αυτούς που την συκοφαντούν.

Η ανακοίνωση:

Η γνωστή – άγνωστη ομάδα των ετερόκλητων στοιχείων  ξαναχτύπησε. Το μόνο για το οποίο  νοιάζονται τα μέλη της ηγετικής της ομάδας  είναι η καρέκλα για προφανείς  σκοπούς, διότι από όποια θέση κι αν πέρασαν το μόνο που άφησαν πίσω τους ήταν αποκαΐδια.

Άλλοι προωθούσαν τα παιδιά τους σε βάρος συναθλητών τους, άλλοι απέκλειαν άξιους αθλητές, άλλοι εγκατέλειπαν τους αθλητές της εθνικής ομάδας εν μια νυκτί, άλλοι εγκατέλειπαν τους αθλητές στην προσπάθειά τους για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, άλλοι οφείλουν ακόμη χρήματα στην Ομοσπονδία και άλλοι ξόδευαν αλόγιστα χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό… Αυτοί είναι οι κύριοι που σήμερα θέλουν να διοικήσουν την Ομοσπονδία και, συκοφαντώντας την τωρινή διοίκηση νομίζουν ότι θα επηρεάσουν τα σωματεία.

Ακολουθώντας την προσφιλή τους τακτική (που ακολουθούν οι άνθρωποι της νύχτας), συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Συνεχίζουν να συκοφαντούν και να ψεύδονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤHN ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝH ANAKOINΩΣΗ

Press Release_EOAB_17_09_2020

Ετικέτες

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close