Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ιατρικά στην Ισπανία πριν υπογράψει στην Τότεναμ ο Μπέιλ

Ιατρικά τεστ θα περάσει ο Γκάρεθ Μπέιλ στην Ισπανία πριν ταξιδέψει στην Αγγλία για να κλείσει την μεταγραφή του στην Τότεναμ.

Ιατρικά τεστ θα περάσει ο Γκάρεθ Μπέιλ στην Ισπανία πριν ταξιδέψει στην Αγγλία για να κλείσει την μεταγραφή του στην Τότεναμ.

Άυριο 18/9 αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία ο Γκάρεθ Μπέλ, μαζί με τον Σέρχιο Ρεγκιλόν για να υπογράψουν με την Τότεναμ, ωστόσο ο Ουαλός πρώτα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στην Ισπανία, ώστε να είναι όλα σίγουρα πριν τεξιδέψει.

Με αυτή τη μεταγραφή μένουν ικανοποιημένοι και οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ο ίδιος ο Μπέιλ, που ήθελε απο πέρυσι όπως είπε να φύγει απο την ομάδα, αλλά τη τελευταία στιγμή οι πρωταθλητές Ισπανίας έκαναν πίσω και τον κράτησαν, λέγοντας όχι σε ένα deal που θα έδινε στον Ουαλό πάνω από 1 εκατ. ευρώ την εβδομάδα.

Ο 31χρονος επιθετικός επιστρέφει στους Σπερς έπειτα απο 7 χρόνια στην Ρεάλ, όπου μεταξύ άλλων κατέκτησε τέσσερα Champions League σε πέντε χρόνια, σκοράροντας ένα πανέμορφο ψαλιδάκι, το οποίο είναι και το πιο όμορφο τέρμα στα χρόνια που ήταν στην Ισπανία, το 2018 στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στη Λίβερπουλ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button