Άλλα αθλήματα

Τρομακτικό ατύχημα στο Ράλι Εσθονίας (video)

Τυχεροί στην ατυχία τους αποδείχθηκαν οι Ole Christian Veiby και Jonas Andersson που βγήκαν χωρίς γρατζουνιά από το διαλυμένο i20 στο Ράλι Εσθονίας!

Όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν μόνο ο Takamoto Katsuta που βίωσε εφιαλτικές στιγμές εκεί. Το πλήρωμα της κατηγορίας WRC 2 είχε δύσκολη επιστροφή στη δράση, με τον αγώνα που σηματοδότησε το restart για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, να τους επιφυλάσσει αρνητικές εκπλήξεις.

Ο Νορβηγός οδηγός και ο Σουηδός συνοδηγός του, εγκατέλειψαν το Σάββατο μετά διαρροή στο ψυγείο και διπλό κλατάρισμα αλλά επέστρεψαν στη δράση την Κυριακή – πράγμα που ενδεχομένως να έχουν μετανιώσει.

Προσπαθώντας να καλύψουν το χαμένο έδαφος, πήγαιναν τέρμα γκάζι με το Hyundai i20 στο δεύτερο πέρασμα από την ειδική διαδρομή Kaagvere, που ήταν μήκους 15.46 χιλιομέτρων κι αποτελούσε την προτελευταία δοκιμασία του Ράλι Εσθονίας.

Όμως ο 24χρονος έχασε τον έλεγχο του κορεάτικου αγωνιστικού, βγήκε εκτός δρόμου και κάπου εκεί, άρχισαν οι τούμπες. Αφού αναποδογύρισε πολλές φορές, το i20 έμεινε γυρισμένο στο πλάι αλλά αποδείχθηκε πως το πλήρωμα δεν είχε τραυματιστεί.

Δείτε το τρομακτικό ατύχημα του Veiby…

Όμως ο Νορβηγός είχε φάει κι άλλη φορά τούμπες στην Εσθονία. Συγκεκριμένα το 2015…

Κι όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, είναι επιρρεπής στα καταστροφικά λάθη στα ράλι υψηλής ταχύτητας. Εδώ, στη Φινλανδία το 2018

πηγή: newsauto.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button