Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Απίστευτο και όμως Γερμανικό: Κράτησαν αποστάσεις… λόγω φόβου για Covid-19 και έχασαν με 37-0!

Έχουμε ακούσει πολλές περίεργες ιστορίες στην εποχή του... κορωνοϊού, αλλά αυτό που συνέβη στην Γερμανία ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Έχουμε ακούσει πολλές περίεργες ιστορίες στην εποχή του… κορωνοϊού, αλλά αυτό που συνέβη στην Γερμανία ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Η Ρίπντορφ λόγω του φόβου για τον Covid-19 κατέβηκε με επτά ποδοσφαιριστές και έχασε στο τοπικό ντέρμπι από την Χόντενστέντ ΙΙ με το απίστευτο 37-0!

Το σκορ από μόνο του είναι μία απίστευτη ιστορία μιας και δεν είχε συχνό φαινόμενο μία ομάδα να κερδίζει με 37-0. Αλλά η ιστορία έχει αρκετό… ζουμί.

Η Ρίπντορφ αντιμετώπιζε την Χόντενστέντ ΙΙ στο τοπικό ντέρμπι για την 3η κατηγορία της Σαξονίας, 11η της Γερμανίας, ουσιαστικά πρόκειται για ερασιτέχνες. Όμως η Ρίπντορφ ζήτησε την αναβολή του αγώνα αφού θεώρησε ότι υπήρχε θετικό δείγμα στην αντίπαλο της, μιας και πριν αρκετές ημέρες υπήρχε κρούσμα κορωνοϊού, αλλά είχαν περάσει οι 14 ημέρες που ορίζονται από το πρωτόκολλο. Οι παίκτες της Χόντενστέντ ΙΙ έκαναν τεστ και όλα βγήκαν αρνητικά, αλλά η Ρίπντορφ και πάλι δεν ήθελε να παίξει.

Όμως αν δεν κατέβαιναν να αγωνιστούν πέρα από την ήττα θα έπρεπε να πληρώσουν και πρόστιμο 200 ευρώ. Τελικά ο αγώνας ξεκίνησε με την Ρίπντορφ να μένει με το ξεκίνημα με επτά παίκτες αφού αρκετοί αποχώρησαν από το γήπεδο, μάλιστα ένας έδωσε την μπάλα στον αντίπαλο για να σκοράρει. Όσοι αγωνίστηκαν από την Ρίπντορφ δεν πλησίαζαν τους αντιπάλους τους κρατώντας… απόσταση και έτσι το τελικό σφύριγμα βρήκε την Χόντενστέντ ΙΙ να κερδίσει με το απίστευτο 37-0, σκοράροντας σχεδόν κάθε δύο λεπτά.

«Οι παίκτες της Χόντενστέντ ΙΙ δεν κατάλαβαν. Αλλά δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε τα πάντα. Οι παίκτες μας δεν μάρκαραν τους αντιπάλους και διατηρούσαν αποστάσεις, δύο μέτρα από τους ποδοσφαιριστές της Χόντενστέντ ΙΙ. Δεν μπορούσαμε να μην παίξουμε, θα έπρεπε να πληρώσουμε πρόστιμο που είναι ένα μεγάλο ποσό για εμάς, ειδικά μέσα στην πανδημία» είπε στο ESPN ο αντιπρόεδρος της Ρίπντορφ, Πάτρικ Ρίστοου.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button