Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ανοιχτή η πόρτα για 4+2

Συνέχεια στις αποχωρήσεις αναμένεται να δοθεί στην ΑΕΚ μετά τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Συνέχεια στις αποχωρήσεις αναμένεται να δοθεί στην ΑΕΚ μετά τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Τον δρόμο των Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, μετά και το “κάζο” από τη Βέλεζ Μόσταρ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να πάρει… σκούπα στα Σπάτα, αρκεί ωστόσο να ευνοήσουν και οι συνθήκες, μιας και όλοι οι παίκτες που τελούν υπό παραχώρηση δεσμεύονται με συμβόλαια.

Όπως αναφέρει η “Live Sport” η πόρτα της ΑΕΚ είναι ανοιχτή για 4+2 περιπτώσεις. Οι Μπακάκης (έχει κάποιες ενστάσεις ο Μιλόγεβιτς στο ενδεχόμενο φυγής του), Σβάρνας, Σάκχοφ είναι βασικοί προς αποχώρηση, ενώ η Ένωση δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης και του Τάνκοβιτς εφόσον έρθει κάποια πρόταση. Για τον Ουκρανό μέσο μάλιστα φέρεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Τουρκία.

Ο Μάνταλος από την πλευρά του αποτελεί ειδική περίπτωση, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με τη φυγή του. Ο διεθνής μέσος εμφανίζεται να ενεργοποίησε τον μάνατζέρ του για να εξετάσει αν υπάρχει η δυνατότητα να φέρει κάποια καλή πρόταση στην ΑΕΚ για να φύγει μετά και τις έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του.

Σε ό,τι αφορά τον Σιμάνσκι επίσης ενδέχεται να του ανοίξουν την πόρτα εφόσον έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Από πέρυσι εξάλλου υπάρχουν “σειρήνες” για τον Πολωνό μέσο, ενώ και αυτό το καλοκαίρι υπάρχουν κλαμπ στην Ευρώπη που τον έχουν στα υπόψιν τους.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button