Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κατέθεσε πρόταση για δανεισμό του Κράστεφ ο Άρης»

Πρόταση για την απόκτηση του 21χρονου Βούλγαρου μέσου, Φιλίπ Κράστεφ έχει καταθέσει ο Άρης σύμφωνα με Μέσα της γειτονικής χώρας. #stoiximan_slgr #arisfc #Krastev #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Πρόταση για την απόκτηση του 21χρονου Βούλγαρου μέσου, Φιλίπ Κράστεφ έχει καταθέσει ο Άρης σύμφωνα με Μέσα της γειτονικής χώρας. #stoiximan_slgr #arisfc #Kravtsev #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Επιμένουν για Άρη και Κράστεφ οι Βούλγαροι!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Tema sport» η ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού στη βελγική Λόμελ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Λέφσκι Σόφιας.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το ταξίδι του νέου τεχνικού διευθυντή των «κιτρίνων» Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη Βουλγαρία με σκοπό να παρακολουθήσει δια ζώσης τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό.

Ο Κράστεφ κατέγραψε συνολικά 36 συμμετοχές φέτος με τη φανέλα της Λέφσκι πετυχαίνοντας 7 τέρματα και μοιράζοντας 5 ασίστ, ενώ είναι και 10 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήδη επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, τον ατζέντη του αλλά και ξεκινά επαφές με τους εκπροσώπους του City Football Group που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή αλλά και την ιδιοκτησία της βελγικής Λόμελ στην οποία ανήκει ο παίκτης. Το συμβόλαιο του Κράστεβ λήγει το καλοκαίρι του 2025 και η πρόταση του Άρη προβλέπει τον δανεισμό του με option αγοράς. Το βέβαιο είναι ότι ο διεθνής παίκτης δεν θα παραμείνει στη Λέφσκι».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button