FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η κατοχή της μπάλας… φέρνει και λάθη!(pic)

Μπορεί ο Φακούντο Μπερτόλιο να είναι ο φετινός «super star» του ΠΑΣ Λαμία, όμως ο Αργεντινός έχει μπει στην πεντάδα των ποδοσφαιριστών με τα περισσότερα λάθη.

Ο ΠΑΣ Λαμία φέτος έχει τον δικό του «υδραυλικό» και αυτός είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός είναι μακράν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας, ενώ είναι και ένα από τα καλύτερα «δεκάρια» της SuperLeague.

Παρόλο αυτά, η αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού του ΠΑΣ, έχει αλλάξει και το παιχνίδι του Μπερτόλιο. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός σε κάθε παιχνίδι της Λαμίας, έχει την περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια του.

Όλο το παιχνίδι της ομάδας του Μάκη Χάβου βασίζεται στον Μπερτόλιο και η μπάλα περνάει συνεχώς από τα πόδια του. Όλο αυτό είναι εννοείται πως είναι φυσιλογικό διότι ο ποδοσφαιριστής είναι ο οργανωτής της επίθεσης του ΠΑΣ.

Όμως, αυτή η κατοχή της μπάλας τον αναγκάζει πολλές φορές να κάνει αρκετά λάθη. Μάλιστα, είναι πρώτος αυτή την στιγμή έχοντας 107, ενώ έχει μπει και στην πεντάδα του πρωταθλήματος με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τα περισσότερα λάθη στο πρωτάθλημα.

Πρώτος είναι ο Κώστας Φορτούνης, με 131 λάθη, δεύτερος ο Ματέο Γκαρσία με 120 λάθη ενώ πάνω από τον Μπερτόλιο είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε με 117.

Την πεντάδα συμπληρώνει ο Γιάννης Μπουζούκης με 103 λάθη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button