Α΄ ΦθιώτιδαςΓ' ΕθνικήΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νικητής στα Τρίκαλα ο Αστέρας Σταυρού!

Αν και είχε αρκετές απουσίες και μάλιστα σημαντικές, ο Αστέρας Σταυρού πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα με τον Π.Ο Φήκης.

Αν και είχε αρκετές απουσίες και μάλιστα σημαντικές, ο Αστέρας Σταυρού πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα με τον Π.Ο Φήκης.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Αστέρας Σταυρού αντιμετώπισε τον Π.Ο Φήκης στα Τρίκαλα.

Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε τελικά με 0-2 του Π.Ο Φήκης χάρη σε αυτογκόλ στο 41′ και γκολ του Νάτσο Ροντρίγκες στο 77′.

Ο Αστέρας παρά τις πολλές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει, κατάφερε πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ.

Ο Μαλισσόβας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά θέλοντας να σκοράρει απευθείας, αμυντικός του Π.Ο Φήκης έβαλε το κεφάλι του στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 41′.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα να έχει το προβάδισμα με 0-1 σκορ.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να βρει και δεύτερο τέρμα. Πιο συγκεκριμένα στο 77′ ο Νάτσο Ροντρίγκες έκανε από μέσα από την μεγάλη περιοχή και πλάγια με σουτ το 0-2.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Π.Ο Φήκης (Δοδοντσάκης Γεώργιος): Μπουρούσης, Μπαμπατσιάς Τζελής, Ιωάννου, Τεντολούρης, Καλαμάρας, Γεωργάκης, Γκαντιάς, Παναγιώτου, Μπάλτσας, Γιαννούλας

Αναπληρωματικοί: Κατσιούλας, Γούλας, Μπακατσής, Ευθυμίου, Δουλαλάς, Μήλος, Κουσκουνάς, Τσιγαρίδας, Γκίνης

Αστέρας Σταυρού (Β. Λέντας): Τσάμης, Παλιάκος, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Λάππας, Rodriguez, Παρλάτζας, Φράγκος, Κακκάβας, Αλεξίου

Αναπληρωματικοί:Τασιός, Πανουργιάς, Δρόσος, Σύψας, Παπαλέξης, Σκούρας, Μαγκλάρας, Μαργαρίτης

Διαβάστε επίσης

Back to top button