Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωνικός – Λαμία: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Ιωνικός και Λαμία κοντράρονται στις 20:30 στη Νίκαια, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. #slgr #ionikosfc #lamiafc #cosmotetv #slgrinterwetten

Ιωνικός και Λαμία κοντράρονται στις 20:30 στη Νίκαια, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ιωνικός – Λαμία: Μπορεί το ντέρμπι των αιωνίων να είναι αυτό που ξεχωρίζει στις 20:30, όμως ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί τη ίδια ώρα, με τον Ιωνικό να υποδέχεται την Λαμία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Ιωνικός θέλει να πανηγυρίσει το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα, καθώς την σπουδαίο νίκη επί του Άρη, διαδέχθηκαν δύο ισοπαλίες, με τον Λένις να αποτελεί την μεγάλη απουσία της ομάδας του Δημήτρη Σπανού για την αναμέτρηση.

Από την άλλη η Λαμία, συνεχίζει να αναζητεί τη πρώτη της νίκη στη φετινή Super League, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να καταστρώνει τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι της Νίκαιας, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ελευθεριάδη.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσα από το κανάλι του Cosmote Sport 1 HD σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button