Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τρία από τα 7 ματς της 2ης ημέρας απόψε στη LaLiga

Στη μάχη του ισπανικού πρωταθλήματος «μπαίνει» την Κυριακή (20/9) η Ρεάλ, η οποία μάλιστα ξεκινά την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της με ένα δύσκολο ματς στο «Ανοέτα», απέναντι στη Σοσιεδάδ.

Στη μάχη του ισπανικού πρωταθλήματος «μπαίνει» την Κυριακή (20/9) η Ρεάλ, η οποία μάλιστα ξεκινά την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της με ένα δύσκολο ματς στο «Ανοέτα», απέναντι στη Σοσιεδάδ.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία δεν έπαιξε την 1η αγωνιστική (της δόθηκε επιπλέον χρόνος ξεκούρασης, επειδή τελείωσε την περασμένη σεζόν τον Αύγουστο), θεωρείται από τους περισσότερους ως το φαβορί της φετινής La Liga, κυρίως λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα.

Ουσιαστικά, οι «μερένγκες» επαναφέρουν την περσινή ομάδα συν την επιστροφή του Μάρτιν Όντεγκααρντ -ο οποίος πάντως δεν θα παίξει κόντρα στην ομάδα που αγωνίστηκε πέρυσι, καθώς είναι τραυματίας- και οι μέχρι τώρα προσπάθειές τους έχουν επικεντρωθεί στην πώληση παικτών που δεν υπολογίζονταν από τον Γάλλο τεχνικό (Μπέιλ, Ροντρίγκες, Χακίμι, Ρεγκιλόν). Επιπρόσθετα, η Ρεάλ θα παραταχθεί στην πρεμιέρα της με σημαντικές απουσίες, καθώς, πέραν του Όντεγκααρντ, τραυματίες είναι και οι Αζάρ, Ασένσιο και Ίσκο.

Σε αντίθεση με τη «βασίλισσα», η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο και η Σεβίλη, αλλά και η νεοφώτιστη Έλτσε (που ανέβηκε μέσω μπαράζ), έχουν ακόμη μία εβδομάδα ανάπαυσης, οπότε και η 2η αγωνιστική περιλαμβάνει μόνο επτά αναμετρήσεις. Από τα υπόλοιπα ματς του προγράμματος, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Θέλτα με τη Βαλένθια.

Να σημειωθεί ότι, από τα τρία αναβληθέντα παιχνίδια, το Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα έχει οριστεί για τις 6 Ιανουαρίου, ενώ οι αναμετρήσεις Λεβάντε-Ατλέτικο και Σεβίλη-Έλτσε θα διεξαχθούν μέσα στο δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου, ανάλογα με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων της Μαδρίτης και της Ανδαλουσίας.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Βιγιαρεάλ-Εϊμπαρ                19/9
Χετάφε-Οσασούνα                 19/9
Θέλτα-Βαλένθια                  19/9
Ουέσκα-Κάντιθ                   20/9
Μπέτις-Βαγιαδολίδ               20/9
Γρανάδα-Αλαβές                  20/9
Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης          20/9
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα  αναβολή
Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης     αναβολή
Σεβίλη-Έλτσε                  αναβολή

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 1 αγώνα)
Βαλένθια            3
Γρανάδα             3
Οσασούνα            3
Μπέτις              3
Ουέσκα              1
Σοσιεδάδ            1
Βαγιαδολίδ          1
Βιγιαρεάλ           1
Θέλτα               1
Εϊμπαρ              1
Αλαβές              0
Λεβάντε             0
Αθλέτικ Μπιλμπάο    0
Κάντιθ              0
Ατλέτικο Μαδρίτης   –
Μπαρτσελόνα         –
Έλτσε               –
Χετάφε              –
Ρεάλ Μαδρίτης       –
Σεβίλη              –

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button