ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στα χωριά που επλήγησαν – Δείτε που μπορείτε να κινηθείτε

Μετά την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου από το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά την υποχώρηση των υδάτων, και στα χωριά του Σπερχειού, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία όπως ενημερώνει μέσω ενημερωτικού σημειώματος η ελληνική αστυνομία. Το μοναδικό ζήτημα που καταγράφεται αφορά τον παράδρομο από Ανθήλη μέχρι Θερμοπύλες, στο ύψος της “ΕΛΚΕ”.

Η ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ :

20-09-2020: ώρα 12.00, η κυκλοφορία των οχημάτων στην 6η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Λαμίας – Γοργοποτάμου (θέση Φραντζόμυλος) και στην Π.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών, από την 3η έως την 6η χ/θ, αποκαταστάθηκε πλήρως και πλέον διεξάγεται κανονικά.

20-09-2020: ώρα 11.50, η κυκλοφορία των οχημάτων στις Επαρχιακές Οδούς Ορχομένου – Αλιάρτου, Στροβίκης – Αλιάρτου, Αλιάρτου – Ακραιφνίου, Αλιάρτου – Αγίου Δημητρίου και Ορχομενού – Προσηλίου, καθώς και στην παλαιά γέφυρα Αγίου Ανδρέα – Ορχομενού, αποκαταστάθηκε πλήρως και πλέον διεξάγεται κανονικά.

19-09-2020: ώρα 19.20, η κυκλοφορία των οχημάτων από την 1η έως την 3η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Λουτρών Υπάτης – Μεξιατών Φθιώτιδας, αποκαταστάθηκε πλήρως και πλέον διεξάγεται κανονικά.

19-09-2020: ώρα 18.45, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λαμίας – Καρπενησίου αποκαταστάθηκε, πλην της 21 χ/θ (θέση Παλιούρι) όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται εκ περιτροπής στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

πηγή: LamiaNow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button