Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αυτός επέλεξε τον Μάντζιο για τον πάγκο του Άρη!

Δείτε ποιανού επιλογή ήταν ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Λαμία, Άκης Μάντζιος για να αναλάβει την ομάδα του Άρη.

Ο Άκης Μάντζιος, ο νέος προπονητής του Άρη, τυπικά από αύριο, είχε φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Άρη (1998-2000), έχοντας διατελέσει και αρχηγός της ομάδας, ενώ θα είναι η πρώτη φορά που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου, όντας η μεγαλύτερη πρόκληση της προπονητικής του καριέρας και ο μεγαλύτερος σύλλογος που θα αναλάβει το τιμόνι του.

Η επιλογή του Μάντζιου έγινε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, αποτελεί δε, μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο τον προπονητή, αφού μέχρι τώρα δεν είχε κοουτσάρει κάποια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης και ίσως αυτό θα είναι το «σκαλοπάτι» για να ανεβεί και ο ίδιος επίπεδο.

Την περασμένη σεζόν ήταν προπονητής της Λαμίας, ενώ τα προηγούμενα πέντε χρόνια κάθισε στους πάγκους του Πανιωνίου, του Λεβαδειακού και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Όσον αφορά στον βοηθό του, δεν έγινε γνωστό το όνομα, αλλά φυσιολογικό θα είναι να προέρχεται από την «οικογένεια» του Άρη, να είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, ενώ δεν θα αλλάξουν οι γυμναστές ή τα υπόλοιπα στελέχη του τεχνικού τιμ, τα οποία άλλωστε αποτελούν επιλογές του Άγγελου Χαριστέα και της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και όχι του πρώην προπονητή, Μίχαελ Ένινγκ.

πηγή: sfina.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button