Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

H “ασπρόμαυρη” αποστολή για Πανιώνιο

Στον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (26/11) αγώνα με τον Πανιώνιο και ο Ράσβαν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας. Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη:

“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για την μάχη της Κυριακής (26.11, 15:00).

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (25.11) περιελάμβανε προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και κάποια παιχνίδι 5 Vs 2, οι παίκτες δούλεψαν με τον προπονητή στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στους Κυανέρυθρους, ενώ για φινάλε είχαμε εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Εργκούς Κάτσε , που τις δύο προηγούμενες μέρες λόγω ίωσης έμεινε εκτός προπονήσεων, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Αθήνα, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους:Ρέι , Πασχαλάκης , Δεληγιαννίδης , Μάτος , Κρέσπο , Μαλεζάς , Βαρέλα , Σάκχοφ , Κάνιας , Τσίμιροτ , Πέλκας , Βιεϊρίνια , Κάμπος , Λημνιός , Ελ Καντουρί , Μακ , Πρίγιοβιτς , Κουλούρης” .

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button