ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η προϊστορία, τα γκολ και τα ματς της Β΄Εθνικής (pics+vids)

Τον ΟΦΗ θα υποδεχθεί η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο γήπεδό του και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Τον ΟΦΗ θα υποδεχθεί η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο γήπεδό του και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Την Κυριακή λοιπόν, 20/9 η ομάδα του Πετράκη θα αντιμετωπίσει τον ευρωπαίο ΟΦΗ, ο οποίος ψάχνει και φέτος το καλό πλασάρισμα που ίσως του δώσει ξανά το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Παραδοσιακά παρόλο αυτά, τον ΠΑΣ Λαμία δυσκολεύεται πολύ για να τον κερδίσει! Έξι αγώνες έχουν δώσει οι δύο ομάδες για την Football League και την SuperLeague 1, με την «κυανόλευκη» ομάδα να μετρά 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα!

Η ομάδα της Φθιώτιδας, έχει βάλει στα δίχτυα του ΟΦΗ 9 φορές τη μπάλα, έναντι 8 των Κρητικών ενώ πρώτοι σκόρερ των αναμετρήσεων είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι και ο Αντίλ Ναμπί με 2 γκολ. Έπειτα, έχουμε τα τέρματα του Χερόνιμο Μπαράλες, του Ροτζέριο Τουράμ και το Τομάς!

Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά τους αγώνες-προϊστορία:

Σεζόν 2016-2017

Football League – 12η αγωνιστική

ΟΦΗΠΑΣ Λαμία 1-2

Η πρώτη μεταξύ τους «μάχη» έγινε για την Football League και εκτός έδρας για τον ΠΑΣ. Παρόλο αυτά, δεν πτοήθηκε η «κυανόλευκη» ομάδα και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη σε γκολ του Βουό, ο Ντουρμισάι αρχικά και ο Όμο μετέπειτα έδωσε το διπλό στη Λαμία.

Football League – 29η αγωνιστική

ΠΑΣ ΛαμίαΟΦΗ 1-1

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος έφερε τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Λαμίας με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία.

Το πρώτο ημίχρονο «κύλισε» στο 0-0 ενώ ο Ντουρμισάι «χτύπησε» ξανά όπως στο πρώτο ματς, κάνοντας στο 54΄το 1-0.

Παρόλο αυτά, ο Μιλοσάβλιεβιτς περίπου είκοσι λεπτά αργότερα, σκόραρε με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Σεζόν 2018-2019

SuperLeague 1 – 6η αγωνιστική

ΠΑΣ ΛαμίαΟΦΗ 1-1

Πρώτος αγώνας των δύο συλλόγων για τη SuperLeague και το σκορ ίδιο με το τελευταίο ματς. Το 1-1 ήρθε έπειτα απο γκολ αρχικά του Νέιρα, για το 0-1 ενώ ο Χακίμ Μαστούρ είχε κερδίσει το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χερόνιμο Μπαράλες.

SuperLeague 1 – 21η αγωνιστική

ΟΦΗΠΑΣ Λαμία 1-3

Περνάμε στην δεύτερη αναμέτρηση των ομάδων στην πρώτη κατηγορία και στο ματς του «Γεντί Κουλέ». Η καταπληκτική ομάδα του Μάκη Χάβου, πέρασε σαν «αέρας» από την έδρα του ΟΦΗ κερδίζοντάς τον με τελικό σκορ 1-3.

Την αρχή στο σκοράρισμα είχε κάνει ο Καραμάνος, ενώ τη σκυτάλη είχε πάρει ο Τομάς. Η Λαμία δεν άφησε το ματς στο 0-2 και σκόραρε και τρίτη φορά με τον Φακούντο Μπερτόλιο. Ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Δεληγιαννίδης αλλά κατάφερε και μείωσε με γκολ του Σακόρ.

Σεζόν 2019-2020

SuperLeague 1 – 13η αγωνιστική

ΠΑΣ ΛαμίαΟΦΗ 2-1

Και φτάσαμε στα περσινά ματς! Ο πρώτος αγώνας ολοκληρώθηκε με χαμόγελα για τη Λαμία, παρόλο που ξεκίνησε με «κλάματα».

Ο Αντίλ Ναμπί ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Μάνος από τον Θεοδωρόπουλο και με ψυχραιμία έκανε το 0-1. Δυστυχώς για τον Άγγλο χαφ, στον πανηγυρισμό του για το γκολ, τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Με πέναλτι παρόλο αυτά, ήρθε και η απάντηση της Λαμίας. Ο Βασιλόγιαννης ανατρέπεται εντός της περιοχής του Σωτηρίου και ο Ροτζέριο Τουράμ ανέλαβε την εκτέλεση για το 1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου.

Το ματς κρίθηκε με μία γκολάρα του Ελίνι Δημούτσου. Σπάνια βάζει γκολ, αλλά όταν βρίσκει δίχτυα το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Έλληνας μέσος, στο 59΄ του αγώνα έκανε το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

SuperLeague 1 – 26η αγωνιστική

ΟΦΗΠΑΣ Λαμία 3-0

Φτάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Λαμία, ένα ματς το οποίο θέλουν πάση θυσία να ξεχάσουν στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Μέσα σε 20λεπτά, οι Κρητικοί «τρύπησαν» την άμυνα της Λαμίας τρεις φορές, παίρνοντας μία εύκολη νίκη με 3-0 σκορ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button