ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παίζει για τη νίκη η Λαμία μέσα στο «Αθανάσιος Διάκος»! (matchday)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» τον ΟΦΗ.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» τον ΟΦΗ.

Πριν από λίγα 24ωρα η ομάδα του ΟΦΗ έπαιζε στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι Κρητικοί αποκλείστηκαν και σήμερα έχουν ένα ακόμη δύσκολο έργο! Να αντιμετωπίσουν τον «πεινασμένο» ΠΑΣ Λαμία μέσα στο σπίτι του, το οποίο έχει όνομα πλέον και λέγεται «Αθανάσιος Διάκος».

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Η Λαμία μετά την «βαριά» ήττα με 3-1 από τον Άρη θέλει να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα εντός έδρας μετά απο αρκετό καιρό.

Προετοιμάστηκε όσο περισσότερο μπορούσε, ενισχύθηκε σε κέντρο και μεσοεπιθετική γραμμή όμως, θα αναφέρουμε ξανά πως αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ποιότητα από τη μέση και μπροστά, κάτι που δεν έχει έως τώρα στον βαθμό που θα έπρεπε και θα ήθελε και ο ίδιος ο Γιώργος Πετράκης.

Ο Έλληνας κόουτς, είδε τον Θεοδωρόπουλο να επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας, ενώ σε αυτήν θα είναι και οι «νέοι».

Γκούγκα Παλαβαντισβίλι και Ζήσης Χατζηστραβός λοιπόν, είναι τα δύο νέα πρόσωπα του ΠΑΣ Λαμία στην αποστολή και ίσως σήμερα να τους δούμε να παίρνουν και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τους με τη «κυανόλευκη» φανέλα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την αποστολή της ομάδας:

Τερματοφύλακες: 1 Devis Epassy – 31 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 4 Adejo Daniel – 5 Τζανετόπουλος Άνταμ – 23 Σκόνδρας Ιωάννης – 24 Βύντρα Λουκάς – 29.  Bahanack Patrick – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος

Μέσοι: 8. Guga –  – 6. Niasse Ibrahima – 7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας – 16 Bejarano Danny – 28 Χατζηστραβός Ζήσης – 61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

Επιθετικοί: 9 Bianconi Miguel – 10 Villalba Leonardo – 11 Καραμάνος Αναστάσιος – 18 Romanic Lazar – 77 Κωστίκας Βασίλειος

Στο μυαλό του Γιώργου Πετράκη

«Πάνοπλος» λοιπόν θα αγωνιστεί σήμερα στο «Αθανάσιος Διάκος» ο ΠΑΣ Λαμία κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Γιώργο Πετράκη να έχει στο μυαλό του συγκεκριμένα πράγματα. Πράγματα τα οποία τα είδαμε τόσο στα φιλικά αλλά και όσο στον προηγούμενο αγώνα με τον Άρη.

Το 4-4-2 δεν θα αλλάξει ούτε σήμερα για τη Λαμία, ενώ τα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν θα παραμείνουν κατά 90% τα ίδια.

Έχοντας τώρα την αποστολή στα χέρια μας, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα που ίσως παρατάξει ο Πετράκης σήμερα στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η μοναδική αλλαγή, θα είναι στο τέρμα και τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός τις έχει ο Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Από την άλλη στην άμυνα θα έχουμε τον Σκόνδρα δεξιά, τον Σαραμαντά αριστερά και τον Βύντρα με τον Αντέτζο στο κέντρο αυτής.

Ως αμυντικά χαφ, θα δούμε τον Μπεχαράνο από τη μία και τον Νιας από την άλλη ενώ στα άκρα του άξονα θα βρίσκονται οι Βασιλόγιαννης δεξιά και ο Βιγιάλμπα αριστερά.

Το δίδυμο της επίθεσης θα είναι και πάλι ο Ρόμανιτς με τον Καραμάνο…

Τα αγωνιστικά νέα του ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (19/9) η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία (20/9, 18:15), με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Γιώργος Σουρνάκης, λόγω ίωσης αλλά και ο Felipe Souza, ο οποίος είχε πονοκέφαλο και πήρε άδεια από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους.

Στην αποστολή ο Γιώργος Σίμος συμπεριέλαβε τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Selimovic, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Mellado, Neira, Μίγγος, Sakor, Στάικος, Nabi, Sardinero, Γρίβας, Νοικοκυράκης, Solis, Γκαργκαλατζίδης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button