Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σίμος: «Ελέγχαμε τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο» (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV μετά τη νίκη επί της Λαμίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και την αντίδραση του ΟΦΗ έπειτα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Ο κόουτς του ΟΦΗ στάθηκε στον διπλό αντίκρτυπο που είχε για την ομάδα η νίκη που πήρε στη Λαμία

Ο ΟΦΗ κέρδισε σήμερα στη Λαμία και ο Γιώργος Σίμος μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας για την «αξία» της νίκης των Κρητικών. «Θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράσταση μου στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες τους. Υπήρχε έξτρα βαθμός δυσκολίας, το να περάσουμε στην επόμενη μέρα μετά από έναν αποκλεισμό που μας στενοχώρησε. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο μας δημιούργησε πρόβλημα η αλλαγή σχηματισμού του αντιπάλου και αλλάξαμε και εμείς τον δικό μας και πετύχαμε το δεύτερο γκολ. Θα έπρεπε να διαχειριστούμε με καλύτερο τρόπο την συνέχεια, φεύγουμε με μια νίκη και τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμασταν και θα κάνει καλό στα παιδιά στον ψυχολογικό τομέα. Να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Να κρατήσουμε πράγματα που θέλουμε για να φτάσουμε στα επίπεδα απόδοσης που θέλουμε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button