ΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αγιασμός στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-21 του Προπονητικού Κέντρου Στερεάς Ελλάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Λαμία και τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ. Συμεών.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-21 του Προπονητικού Κέντρου Στερεάς Ελλάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Λαμία και τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ. Συμεών.

Το παρών έδωσαν παιδιά, τόσο από όλες τις συνεργαζόμενες Σχολές Ποδοσφαίρου της Στερεάς Ελλάδας συνοδευόμενα από τους γονείς και τους προπονητές τους, όσο και παιδιά της Ακαδημίας Ποδ. Λαμίας.

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Συμεών, απευθυνόμενος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους έδωσε την ευλογία του για τη νέα χρονιά, τους ευχήθηκε να πετύχουν στο σχολείο τους και στα ποδοσφαιρικά τους όνειρα και φιλοδοξίες, μα πάνω απ’ όλα τους τόνισε να είναι καλοί άνθρωποι και καλοί Χριστιανοί.

Επίσης δεν έκρυψε την προτίμησή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ και ευχήθηκε στους καλύτερους να φορέσουν την ασπρόμαυρη φανέλα ή να αγωνιστούν στην ομάδα της δικής τους αρέσκειας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τ. πρόεδρος της Ακαδημίας Ποδ. Λαμίας, κος Σακελλάρης, όπου ευχήθηκε στα παιδιά καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, αλλά και καλή πρόοδο στις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Παρουσίασε τη λειτουργία του Προπονητικού Κέντρου και τις επιτυχίες που έχει στα 5 χρόνια λειτουργίας του στη Στ. Ελλάδα με έδρα τη Λαμία και επισήμανε πως το όφελος δεν είναι μόνο για την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, αλλά και για άλλες ομάδες και τον ΠΑΣ Λαμία, αφού παίκτες που πέρασαν από το Προπονητικό Κέντρο, αγωνίζονται τώρα στη Λαμία και σε άλλες ομάδες της Super League.

Τόνισε μάλιστα πως η συμμετοχή των παιδιών στο Προπονητικό Κέντρο είναι δωρεάν!!
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Υπεύθυνος Τμήματος Scouting των
Προπονητικών Κέντρων, Γιάννης Αβραμίδης, ο οποίος παίρνοντας το λόγο έκανε μια μίνι αναφορά στη λειτουργία του Προπονητικού Κέντρου και ο προπονητής-scouter, Αλέκος Θεοδωρίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κος Σακελλάρης δώρισε μια φανέλα της Ακαδημίας στον Σεβασμιότατο με το όνομά του, όπως επίσης και ο Γιάννης Αβραμίδης μια φανέλα της Κ15 του ΠΑΟΚ, με το όνομα του Αλέξανδρου Αδάμ, ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία Ποδ, Λαμία και εντάχθηκε στα Τμήματα Υποδομής του Δικέφαλου του Βορρά.

Το Δήμο Λαμίας εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Πρασίνου και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Κώστας Σταυρογιάννης και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Νέας Γενιάς και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, Πάνος Φώσκολος.

Στο τέλος της εκδήλωσης, παρατέθηκε δεξίωση στους επίσημους προσκεκλημένους και στους εκπροσώπους των σχολών, όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις για την πρόοδο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού στη Φθιώτιδα.

– Να τονιστεί πως τηρήθηκαν από πλευράς των παραγόντων της Ακαδημίας Ποδ. Λαμίας, όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής για τον κορωνοϊό

Γραφείο Τύπου

Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας

Διαβάστε επίσης

Back to top button