Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έπιασε Ζιοβάνι στη 2η θέση των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού ο Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κόντραρε κόντρα στον Βόλο και έφτασε τα 61 γκολ στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, ισοφαρίζοντας με αυτή την επίδοση τον Ζιοβάνι, στη 2η θέση των σκόρερς των Πειραιωτών! #slgr #olympiacosfc #ElArabi #Giovanni #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κόντραρε κόντρα στον Βόλο και έφτασε τα 61 γκολ στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, ισοφαρίζοντας με αυτή την επίδοση τον Ζιοβάνι, στη 2η θέση των σκόρερς των Πειραιωτών!

Μετά από προσπάθεια του Μπιέλ στο 75′ στον Βόλο, οι κόντρες ευνόησαν τον Ελ Αραμπί, ο οποίος εκτέλεσε τον Κλέιμαν από το ύψος του πέναλτι, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ισοφαρίζοντας έτσι ένα ιστορικό ρεκόρ στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Ο Μαροκινός έφτασε τα 61 γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα των Πειραιωτών και έτσι ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πίνακα των ξένων σκόρερ των «ερυθρολεύκων, μαζί με τον θρυλικό Ζιοβάνι! Φυσικά πρώτος και… απλησίαστος παραμένει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 127 τέρματα!

Ο Ελ Αραμπί έφτασε αυτό σπουδαίο επίτευγμα νωρίτερα μάλιστα από τον Βραζιλιάνο, αφού τα κατάφερε σε 117 έναντι 129 παιχνιδιών. Έτσι, ο 36χρονος φορ, «έσπασε» την αφλογιστία που είχε στην Ελλάδα εδώ και πολλούς μήνες, μιας και το τελευταίο του γκολ στη Super League 1 ήταν με τον Βόλο στον 1ο γύρο.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button