Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δε θέλει να χάσει τον Κουλιμπαλί ο Γκατούζο

Η Νάπολι ξεκίνησε καλά στη φετινή Serie A, περνώντας στην πρεμιέρα από την έδρα της Πάρμα με 0-2, αλλά ο Τζενάρο Γκατούζο αναφέρθηκε στην πιθανότητα πώλησης του Καλιντού Κουλιμπαλί.

Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τελευταία, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του θηριώδους αμυντικού των «Παρτενοπέι», οι οποίοι μετά τα 50 εκατομμύρια ευρώ, που έδωσαν για την απόκτηση του Βίκτορ Όσιμεν από τη Λιλ, καλούνται να εμφανίσουν έσοδα…

Έτσι, η πώληση του Κουλιμπαλί, δείχνει ακόμα πιο κοντά, με τον προπονητή της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, να είναι ρεαλιστής.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για έναν από τους ισχυρότερους πρωταθλητές του κόσμου στο ρόλο του. Μου δείχνει πάντα πόσο διαθέσιμος είναι και πάντα, προπονείται καλά. Θα λυπηθώ να τον χάσω, τόσο ως άνθρωπο όσο και ως ποδοσφαιριστή. Αλλά ξέρετε, αυτοί οι αριθμοί είναι σημαντικοί για τους συλλόγους και αυτήν τη στιγμή, πρέπει να κάνουμε κάτι με τους αριθμούς. Πάντως, θα ήμουν χαρούμενος αν τον κρατούσαμε» είπε ο Ιταλός τεχνικός.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button