Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν τα παρατάει για Μπουφάλ ο Ολυμπιακός

Τα ρέστα του είναι έτοιμος να δώσει ο Ολυμπιακός προκειμένου να τα βρει με την Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Σοφιάν Μπουφάλ.

Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να μην παρατήσουν τόσο εύκολα την περίπτωση του Μπουφάλ. Σύμφωνα με τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ, οι πρωταθλητές Ελλάδας επιμένουν και επιχειρούν να δελεάσουν την Σαουθάμπτον για τον Μαροκινό εξτρέμ.

Τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Champions League με την Ομόνοια, ωστόσο δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν τα μεταγραφικά ζητήματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα ρέστα τους για την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά και το βάρος έχει πέσει στον Μπουφάλ. Δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να κάνουν νέα προσφορά στην Σαουθάμπτον για τον 27χρονο εξτρέμ, για τον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον άλλη ομάδα, παρά τα όσα ακούγονται για την Μπέτις.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό φαίνεται να κρατάνε ανοιχτή την περίπτωση του Ενκουντού της Μπεσίκτας. «Για τον Γάλλο, ο Ολυμπιακός ρώτησε μέσω του μάνατζερ της Μπεσίκτας την περασμένη εβδομάδα για του στάτους του παίκτη. Επίσημη προσφορά δεν έχει γίνει. Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μπουφάλ. Αν δεν προχωρήσει αυτή η μεταγραφή, ο Ενκουντού έχει κρατηθεί ως εναλλακτική επιλογή», ανέφερε Τούρκος δημοσιογράφος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button