Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ισοπαλία και έκπληξη στη Μόσχα!

Αποτέλεσμα έκπληξη πήρε η Μάριμπορ στην έδρα της Σπαρτάκ.

Απομακρύνεται το τρένο της πρόκρισης για τη Σπαρτάκ Μόσχας που κόλλησε στο 1-1 με τη Μάριμπορ.

Στο 4ο λεπτό ο Μπιλόνγκ έκανε λάθος κοντρόλ ο Πάσαλιτς έκλεψε και σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και στο 7’ ο Λουίζ Αντριάνο έκανε από δεξιά το γύρισμα αλλά ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε. Η Σπαρτάκ συνέχισε να πιέζει και στο 18’, ο Ζε Λουίς από αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Σούλερ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ και στο 26’ ο Λουίζ Αντριάνο σέντραρε όμορφα από δεξιά, ο Ζε Λουίς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν  βρήκε τέρμα.

Οι Σλοβένοι πίεσαν στην επανάληψη και στο 49’, ο Βρσιτς εκτέλεσε το φάουλ,, ο Σούλερ έβαλε την προβολή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Σπαρτάκ ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Βρσιτς έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 63’ ο Φερνάντο έπιασε όμορφο σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, όπως και το σουτ του Πρόουμς στο 67’. Στο 77’ ο Ζομπνίν σέντραρε από δεξιά και ο Ζε Λουίς πήρε μόνος την κεφαλιά αλλά αστόχησε ενώ στο 80’ ξανά ο Ζε Λουίς αστόχησε με διαγώνιο σουτ και τελικά στο 82’, οι Αντριάνο, Μελγαρέχο και Ζε Λουίς άλλαξαν όμορφα μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με κοντινή προβολή έκανε το 1-0. Στο 89’ ο Σελίκοβ μπλόκαρε την κοντινή κεφαλιά του Πίχλερ και στο 90+1’ οι Βρσιτς και Ταβάρες έκρυψαν την μπάλα και ο Μεσάνοβιτς σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 1-1.

ΣΠΑΡΤΑΚ: Σελίκοβ, Πέτκοβιτς (73’ Ζομμνίν), Πρόουμς, Τάσκι, Ζε Λουίζ, Κομπάροβ, Πάσαλιτς (53’ Γκλουσάκοβ), Ποπόφ (63’ Μελγαρέχο), Κουτέποβ, Φερνάντο, Λουίζ Αντριάνο

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Σούλερ, Μπιλόνγκ, Βρχόβετς (46’ Βρσιτς), Κάμπα, Πίχλερ, Μπαϊντέ (68’ Χότιτς), Βίλερ, Ταβάρες, Μποχάρ (84’ Μεσάνοβιτς), Μίλτες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button