ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πάει για την υπέρβαση με σέντερ φορ ο ΠΑΣ Λαμία!

Μεταγραφή θα κάνει ο ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Τρίο Μπελκάντο" θα είναι ενδεκαδάτος σέντερ φορ.

Μεταγραφή θα κάνει ο ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Τρίο Μπελκάντο” θα είναι ενδεκαδάτος σέντερ φορ.

Ήταν το προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας της Λαμίας με αντίπαλο την ΑΕΛ όταν αμέσως μετά τη λήξη του, ο Γιώργος Πετράκης μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου αποκάλυπτε πως η Λαμία έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γκούγκα Παλαβαντισβιλι και Ζήση Χατζηστραβό, αποκαλύπτωντας πως η Λαμία θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.

Η πρεμιέρα με τον Άρη και το χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ ανέδειξαν ακόμη περισσότερο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στο σκοράρισμα καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για απόκτηση επιθετικού.

Οι πληροφορίες του “Τρίο Μπελκάντο” αναφέρουν ότι οι κυανόλευκοι σκανάρουν την αγορά προκειμένου να βρουν τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν ξεχωρίσει περιπτώσεις, ξένων κυρίως ποδοσφαιριστών οι οποίοι μπορούν να σηκώσουν το βάρος του γκολ και μάλιστα οι κυανόλευκοι φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση οικονομικά για να λύσουν το πρόβλημα που ταλανίζει τον Γιώργο Πετράκη και τους συνεργάτες του…

Διαβάστε επίσης

Back to top button