ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Πάμε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Στην καλή εικόνα την οποία και έδειξε ο ΠΑΣ Λαμία απέναντι στον ΟΦΗ στάθηκε σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο Ζήσης Χατζηστραβός.

Στην καλή εικόνα την οποία και έδειξε η Λαμία απέναντι στον ΟΦΗ στάθηκε σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο Ζήσης Χατζηστραβός.

Το ντεμπούτο του στον εντός έδρας αγώνα της Λαμίας κόντρα στον ΟΦΗ (1-2) για την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten έκανε ο Ζήσης Χατζηστραβός.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της Nova μίλησε για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ όπου και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να τα δώσει όλα για να φτάσει στην νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από τον ΟΦΗ: «Δεν ξέρω τι είναι αυτό που δεν κάναμε σωστά. Και σήμερα και με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική… Και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλοί, ωστόσο δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε βαθμό. Δεν ξέρω να σας απαντήσω τι φταίει. Το θέμα είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε τη διάθεση, το δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε και πιστεύω πως θα έρθουν και οι βαθμοί».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Θεωρώ πως πρέπει να το πιστέψουμε πιο πολύ μεσοεπιθετικά. Να είμαστε πιο αποφασιστικοί. Το γκολ είναι θέμα εμπιστοσύνης στα πόδια μας και αυτοπεποίθησης. Νομίζω πως αυτά θα τα αποκτήσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα έρθουν και τα γκολ».

Για το τι κρατάει από το ματς: «Είχαμε καλή εμφάνιση, είχαμε διάθεση, αλλά  δεν μπορούμε να κρατήσουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Γιατί ήταν το δεύτερο σερί που χάσαμε. Μάλλον τη διάθεση για δουλειά, τη διάθεση για να κερδίσουμε το ματς, αυτά μπορούμε να τα κρατήσουμε».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Σίγουρα η ΑΕΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ωστόσο εμείς θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχει να κάνει που παίζουμε με μια τόσο δύσκολη ομάδα, εμείς δεν έχουμε περιθώρια πλέον μετά τις δύο ήττες. Θέλω να πιστεύω πως θα παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι παίξαμε σήμερα και θα είμαστε πιο ουσιαστικοί μπροστά από την εστία».

Για το τι πρέπει να διορθώσει η Λαμία ενόψει ΑΕΚ: «Να βγάλουμε ακόμα περισσότερη ενέργεια από όση βγάλαμε σήμερα και σίγουρα να είμαστε πιο ουσιαστικοί μπροστά στην εστία».

Διαβάστε επίσης

Back to top button