Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δύο μονά αποδεκτά στην Βρέμη

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Η επανεκκίνηση έκρυβε αρκετές εκπλήξεις και στην Bundesliga αλλά και στην Bundesliga 2. Εχθές στην 2η κατηγορία της Γερμανίας κανένα από τα φαβορί δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ενώ σε αρκετά παιχνίδια είχαμε γκολ στα τελευταία λεπτά.

Επίσης είχαμε όπως ήταν αναμενόμενο και αρκετούς τραυματισμούς λόγω της διακοπής και της πρόχειρης προετοιμασίας των ομάδων. Εκτός αγωνιστικού χώρου με τραυματισμούς τέθηκαν οι Ζαν-Κλερ Τοντιμπό (Σάλκε), Σεμπάστιαν Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Περ Σίλιαν Σκιέλμπρεντ (Χέρτα), Ιλα Μπεμπού (Χόφενχαϊμ), Κλάους Γκιάσουλα (Πάντερμπορν), Μαρκί Τουράμ (Γκλάντμπαχ) και Νταν-Αξέλ Ζαγκαντού (Ντόρτμουντ).

Στις χθεσινές (16/5) επιλογές μας και στο “Trixie” που προτείναμε πέρασαν 2 στα 3 παιχνίδια και είχαμε ουσιαστικά επιστροφή, αναλυτικά:

ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 

2Χ & G/G (2.05)

(2-2 ΤΕΛ) ✅

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

1Χ & Οver 1.5 (1.90)

(1-0 ΤΕΛ) ❌

ΜΠΕΛΣΙΝΑ – ΒΙΤΕΜΠΣΚ

2Χ & Over 1.5 (2.20)

(1-1     ΤΕΛ) ✅

Σήμερα ένα παιχνίδι στην Bundesliga που θα ολοκληρώσει την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης. Στις 21:30 στην Βρέμη η γηπεδούχος Βέρντερ θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Λεβερκούζεν. Επιλογή δυο μονά αποδεκτά λοιπόν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση σε αποδόσεις 2.55 και 2.65

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις εδώ από το in2sports

Διαβάστε επίσης

Back to top button