Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επίσημο: Ανανέωσαν και οι Ποζατζίδης, Κουατένγκ

Δύο ακόμη ανανεώσεις στον Εργοτέλη. Έμειναν στην ομάδα και οι Στέλιος Ποζατζίδης, Τσαρλς Κουατένγκ.

Δύο ακόμη ανανεώσεις στον Εργοτέλη. Έμειναν στην ομάδα και οι Στέλιος Ποζατζίδης, Τσαρλς Κουατένγκ.

Η ανακοίνωση

«Δύο ακόμα παίκτες προχώρησαν σήμερα στην ανανέωση της συνεργασίας τους με την ομάδα μας.

Ο λόγος για τους Στέλιο Ποζατζίδη και Τσαρλς Κουατένγκ οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία επεκτείνοντας για δυο ακόμα χρόνια τα συμβόλαια τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Εργοτέλη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν ώστε να είμαι ένα κομμάτι της προσπάθειας που κάνουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι όλοι να έχουμε μια καλή σεζόν να είμαστε υγιείς και με πολύ δουλειά ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε φέτος ότι μας στέρησαν την περυσινή σεζόν» ανέφερε ο Στέλιος Ποζατζίδης αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Και ο Τσαρλς Κουατένγκ με την σειρά του δήλωσε: «Νιώθω ευλογημένος και ιδιαίτερα χαρούμενος με την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα ώστε να ανανεώσω το συμβόλαιο μου. Είχα μια δύσκολη χρονιά μετά τον τραυματισμό μου αλλά πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν με την βοήθεια του Θεού να βοηθήσω την ομάδα ώστε να πραγματοποιήσει τον στόχο της και να καταφέρει να κερδίσει την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία. Θεωρώ ότι ο Εργοτέλης είναι η καλύτερη και η πιο σωστή επιλογή απ’ όσες μου προτάθηκαν. Θέλω με κάθε τρόπο να ανταποδώσω την πίστη που μου έδειξε η οικογένεια του Εργοτέλη την δύσκολη για εμένα περίοδο του τραυματισμού μου».

Διαβάστε επίσης

Back to top button