ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ραντεβού με την ιστορία… και με το μυαλό στο Αγρίνιο! (matchday)

Σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet. #GreekCup #lamiafc #paokfc #matchday #SportsNews #season2022_2023

Σήμερα στις 18:00 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet. #GreekCup #lamiafc #paokfc #matchday #SportsNews #season2022_2023

Για ακόμη μία σεζόν ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και είναι για ακόμη μία χρονιά ο μοναδικός εκπρόσωπος των επαρχιακών ομάδων σε αυτή τη φάση του θεσμού.

Σήμερα λοιπόν, στις 19:00 η Λαμία θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς το οποίο θα το «παλέψει» για να το κερδίσει αλλά το μυαλό όλων στην «κυανόλευκη» ομάδα βρίσκεται στο παιχνίδι της Κυριακής `1/3 όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την 26η αγωνιστική και τελευταία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Stoiximan SuperLeague.

Αυτό που θέλει η Λαμία από το σημερινό ματς είναι να συνεχίσει και αυξήσει τα πολύ καλά αγωνιστικά λεπτά που είχε κόντρα στον Άρη, στη νικηφόρα αναμέτρηση με 2-1 και εννοείται να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Όπως είναι λογικό, ο Λεωνίδας Βόκολος θα κάνει το απαραίτητο ροτέισον, μιας και έρχονται σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ματς τα οποία «καίνε» τη Λαμία.

Περιμένουμε μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές σε όλες τις γραμμές και ίσως δούμε και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής έως τώρα… να αγωνίζονται βασικοί.

🔵⚪Καλή επιτυχία ΠΑΣ Λαμία!🔵⚪

Διαβάστε επίσης

Back to top button