Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Σκορ πρόκρισης για το Νέο Κρίκελλο!

Για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας, η ΑΕ Καλυβίων υποδέχθηκε το Νέο Κρίκελλο.

Σπουδαία νίκη με σκορ 1-2 πήρε το Νέο Κρίκελλο μέσα στην έδρα της ΑΕ Καλυβίων για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας.

Το ματς:

Μόλις στο 5′ η ΑΕ Καλυβίων άνοιξε το σκορ έπειτα από εκπληκτική ενέργεια του Στοφόρου, ο οποίος έκανε την κούρσα από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έκανε τη σέντρα και ο Πάντος με προβολή έκανε το 1-0.

Το παιχνίδι φάσεις μπορεί να μην είχε πολλές, αλλά είχε γκολ. Στο 22′ ο Λατσούδας ανατρέπεται εντός της περιοχής με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι.

Την εκτέλεση για το Κρίκελλο ανέλαβε ο Παπαναστασίου ο οποίος κερδισε από τα 11 βήματα τον Μακρή, γράφοντας το 1-1 αρκετά νωρίς.

Στο 25′ ο Πάντος βγήκε τετ α τετ με τον Γιόβα, αλλά ο τερματοφύλακας του Κρικέλλου του είπε όχι.

Σαν να μην έφτανε αυτό το Κρίκελλο έκανε την πλήρη ανατροπή λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου όταν ο Παπαναστασίου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μακρης έκανε άστοχη έξοδο και ο Συγγούνης με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Στο 44′ ο Καλαμάτας από τα δεξιά έκανε τη σέντρα σουτ η οποία ανάγκασε τον Γιόβα σε δύσκολη απέκρουση.

Το ημίχρονο έληξε με το Νέο Κρίκελλο να προηγείται στο σκορ με 1-2 και την Ένωση να διαμαρτύρεται για χέρι πέναλτι στο τελευταίο λεπτό.

Πρώτη καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 54′ όταν ο Μάλλιος έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή του Γιοβα, σούταρε αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κρίκελου.

Στο 60′ ο Λάππας εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, απευθείας αναγκάζοντας τον Μακρή να πραγματοποιήσει εξαιρετική ενέργεια με την οποία πέταξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Σουτ του Φλέσαα στην κίνηση η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μακρή ο οποίος παρόλο αυτά έλεγχε τη φάση.

Στο 87′ ο Καλαμάτας έβγαλε ωραία σέντρα στην περιοχή του Κρικέλλου, αλλά ο Λικο δεν κατάφερε με κεφαλιά να ισοφαρίσει το σκορ.

Τετ α τετ του Δημητρέλη στις καθυστερήσεις η μπάλα πέρασε άουτ.

Το 1-2 έμεινε έως το τέλος του αγώνα με το Νέο Κρίκελλο να παίρνει σπουδαία νίκη και σκορ πρόκρισης.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button