Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βγήκε από το νοσοκομείο ο θετικός σε κορωνοϊό ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής (από τους τρεις) του Απόλλωνα Σμύρνης που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και βρισκόταν στο νοσοκομείο, έχει πάρει εξιτήριο. Νέα τεστ την Παρασκευή.

Την προετοιμασία τους για την 4η αγωνιστική με την ΑΕΛ, όταν και θα κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, συνεχίζουν στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν, σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα, στον Απόλλωνα συνεχίζουν τη δουλειά τους με αμείωτους ρυθμούς και ευελπιστούν πως θα είναι έτοιμη για το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα. Ένας αγώνας με μια ομάδα που έχει παρόμοιους στόχους με την Ελαφρά Ταξιαρχία, που ξεκινάει με… ματς-εξάποντο το πρωτάθλημα.

Οι σκέψεις του Γιώργου Παράσχου, του τεχνικού του επιτελείου αλλά και της διοίκησης είναι αν θα καταφέρουν να μπούνε στις προπονήσεις τις ερχόμενες ημέρες και αν θα υπολογίζονται για την «πρεμιέρα» οι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Κάτι που πιθανότατα θα συμβεί, απλώς υπάρχει μια μικρή αμφιβολία λόγω των προπονήσεων που έχουν χαθεί. Στο συγκεκριμένο θέμα, λοιπόν, είχε γίνει γνωστό πως ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Ο ποδοσφαιριστής είχε πυρετό και έπρεπε να νοσηλευτεί, ενώ μέχρι πρότινος συνέχιζε να βρίσκεται στο «Σωτηρία» για προληπτικούς λόγους. Τα νεότερα, πάντως, αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί και πλέον φορτσάρει για την επάνοδό του. Τόσο αυτός, όσο και οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές.

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα πρέπει να περάσουν ξανά και ξανά από τεστ για τον κορωνοίό, τόσοι οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, όσο και η υπόλοιπη ομάδα και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σήμερα, στον Απόλλωνα Σμύρνης πέρασαν από τεστ για τον κορωνοϊό, ενώ θα ξαναπεράσουν την Παρασκευή.

Πηγή: Sport-fm

Ετικέτες

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close