Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση 6,5 ωρών – Νέο… ραντεβού την Τρίτη!

Έπειτα από 6,5 ώρες ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την «πολυϊδιοκτησία» και η συνέχεια θα δοθεί την Τρίτη (17/3) για την υπόθεση του μετοχολογίου της ακριτικής ΠΑΕ.

Μαραθώνια και κάτι… παραπάνω αποδείχθηκε η εκδίκαση της έφεσης των ΠΑΟΚ και Ξάνθης για την υπόθεση της «πολυϊδιοκτησίας» της ακριτικής ΠΑΕ, με τις δύο ομάδες να έχουν τιμωρηθεί πρωτόδικα με αφαίρεση βαθμών.

Η διαδικασία κράτησε 6,5 ώρες, αφού άρχισε στις 18:00 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 00:30, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αναμένονται άμεσα αποφάσεις.

Αυτό συμβαίνει καθώς για την προσεχή Τρίτη (17/3) έχει προγραμματιστεί και η εκδίκαση της έφεσης της Ξάνθης για την υπόθεση του «μετοχολογίου» της, με την έδρα να τονίζει πως θα ζητήσει να δοθούν τα υπομνήματα μαζί και για τις δύο υποθέσεις, άρα θα γνωστοποιήσει τότε τη διορία κατάθεσής τους.

Κατόπιν τούτου, το πιθανότερο σενάριο είναι να ανακοινωθούν οι τελεσίδικες αποφάσεις σε περίπου δύο εβδομάδες.

Σε ό,τι αφορά την εκδίκαση, πέραν των εμπλεκόμενων πλευρών, ΠΑΟΚ, Ξάνθης και Ολυμπιακού, πρόσθετη παρέμβαση πραγματοποίησε η ΑΕΛ διά του μεγαλομετόχου τη, Αλέξη Κούγια, ενώ παρά το γεγονός ότι παρών ήταν και ο Πανιώνιος, δεν παρενέβη στην εν λόγω εκδίκαση, καθώς η υπόθεση από την οποία θεωρεί ότι έχει έννομο συμφέρον είναι αυτή με τη μετοχική σύνθεση της Ξάνθης.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button