ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν είναι στις επιλογές του η Λαμία!

Μία καλύτερη ομάδα και ίσως ένα καλύτερο πρωτάθλημα θέλει να βρει για να αγωνιστεί ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος δεν θέλει να δοθεί δανεικός σε ομάδα όπως ο ΠΑΣ Λαμία.

Μία καλύτερη ομάδα και ίσως ένα καλύτερο πρωτάθλημα θέλει να βρει για να αγωνιστεί ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος δεν θέλει να δοθεί δανεικός σε ομάδα όπως ο ΠΑΣ Λαμία.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ένα δημοσίευμα της Live Sport, το οποίο διαβάσατε στο LamiaSports, έκανε λόγο για ενδιαφέρον του ΟΦΗ και του ΠΑΣ Λαμία για τον δανεισμό του Μίλος Ντέλετιτς.

Ο ποδοσφαιριστής, ούτε φέτος έχει καταφέρει να πείσει τον Μάσιμο Καρέρα πως αξίζει μία ευκαιρία και συμφώνησαν οι δύο πλευρές πως πρέπει να αποχωρήσει!

Το θέμα είναι ότι από το ρεπορτάζ του ΟΦΗ φαίνεται πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον εξτρέμ, καθώς ήδη έχει αποκτηθεί ο Αντριάν Σαρδινέρο, ο οποίος σκόραρε και στο «Αθανάσιος Διάκος» αλλά και πιο πρόσφατα ο Φαμπιάν Στάρτζεον.

Άρα, βγάζουμε από την εξίσωση σίγουρα τους Κρητικούς. Παρόλο αυτά, από την «κούρσα» αυτή θα πρέπει να βγάλουμε και τη Λαμία.

Όχι επειδή δεν επιθυμεί η ΑΕΚ να τον δώσει δανεικό στον ΠΑΣ, αλλά επειδή ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όπως και πέρυσι έτσι και τώρα επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα μεγαλύτερου επιπέδου. Ίσως ακόμη και σε διαφορετικό πρωτάθλημα από το Ελληνικό.

Να θυμήσουμε, τι είχε δηλώσει πέρυσι όπου η ΑΕΚ του έδωσε την επιλογή ανάμεσα σε Λαμία και Αστέρα Τρίπολης και ο Σέρβος διάλεξε χωρίς δεύτερη σκέψη την ομάδα της Αρκαδίας, την οποία θεωρεί μία ταχύτητα πιο πάνω από τον σύλλογο της Φθιώτιδας.

Άρα, ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή μάλλον, χωρίς λόγο και ουσία!

Διαβάστε επίσης

Back to top button