Άλλα αθλήματαΤοπικές Ειδήσεις

Λαμία: 4 φίλοι οργώνουν τις βουνοκορφές με ποδήλατα – Το σύνθημα; Save Greek Mountains!!! – ΦΩΤΟ

Τέσσερις φίλοι από Λαμία και ένας πολύ καλός φίλος από Ύδρα πήραν τα ποδήλατα τους και ξεκίνησαν για τις βουνοκορφές που τώρα όσο ποτέ, κινδυνεύουν να γίνουν “δάση” ανεμογεννητριών.

Ο Λουκάς Πρατίλας, ο Πάνος Κανατάς και ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας Πανελλήνιος πρωταθλητής Mountaum Bike και Downhill από τη Λαμία και ο Υδραίος φίλος τους Σπύρος Αγγελόπουλος, φόρτωσαν τους υπνόσακους και όλα τα απαραίτητα στα ποδήλατα τους, φόρεσαν τα κράνη τους και ξεκίνησαν για μια…χαλαρή βόλτα που ξεκινά από τα Μετέωρα και καταλήγει στη Γκιώνα.

Δραστήριοι και λάτρεις της φύσης όλοι τους, μεταφέρουν πάνω σε δύο ρόδες ένα μήνυμα ζωής.

Save Greek Mountains!!!

Όπως λένε και οι ίδιοι…

“Η επαφή με την φύση και ιδιαίτερα την ορεινή πάντα ήταν το στοιχείο μας. Ο καθένας μας όμως προέρχεται από διαφορετικό χώρο των ορεινών αθλημάτων. Άλλος είναι αθλητής ποδηλασίας (downhill, enduro), άλλος είναι δρομέας βουνού και άλλος ορειβάτης. Αυτό όμως που μας ενώνει σήμερα είναι η ανάγκη να φωνάξουμε για την προστασία των βουνών. Έτσι στήσαμε μια ωραία “βόλτα” με ποδήλατα για να διασκεδάσουμε αλλά και να φωνάξουμε. Η αυτονομία είναι το στυλ μας και το ποδήλατο το μέσο. Τα βουνά είναι ο προορισμός μας. Εκκίνηση τα Μετέωρα και στην διαδρομή μας θα απολαύσουμε τον Κόζιακα, τα βόρεια και τα νότια Άγραφα, την Καλιακούδα και την Χελιδώνα, το Πανταβρέχει, την Οξυά, τα Βαρούσια, την Γκιώνα……”

Save Greek Mountains

Σπύρος, Λουκάς, Πάνος, Γρηγόρης

πηγή: Lamianow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button